Emma Roberts Acum are "Champ Champagne Pop" Par

Emma Roberts Acum are "Champ Champagne Pop" Par

The Juggernauts - Purge (Official Video Clip) (Februarie 2019).

Anonim

Emma Roberts a câștigat cu adevărat titlul de chameleon de păr. În acest an, ea a trecut între bruneta, cuarțul de fum și blonda, precum și a tăiat încuietorile ei într-un bob cu textură. Acum ea a schimbat-o din nou cu o nuanță de gheață perfectă pentru sezonul următor - și, aparent, a fost punctul final de-a lungul întregii.

Se pare că aurul de căpșuni de aur, actrița American Horror Story, a debutat pe Instagram în august, în timp ce o umbra uimitoare a fost doar o piatră de temelie. Frizeristul Riawna Capri explică faptul că cea mai recentă operație de colorare a fost cea de-a treia întâlnire a lui Roberts privind lustruirea părului (cea de-a doua nu a fost postată). "Trecerea de la bruneta la blonda este un proces și este nevoie de timp! "A spus Capri într-o declarație. "A fost cea de-a treia întâlnire blondă a lui Emma de când ea a fost brunetă (3 august). "Inspirat pentru a face un makeover dramatic similar? "Întotdeauna asigurați-vă că tăiați capetele cu fiecare întâlnire atunci când faceți o schimbare de culoare mare", a avertizat Capri. "Nu vă așteptați la miracole peste noapte, dar puteți conta" de 3 ori un farmec "!"

Și în ceea ce privește rezultatul final? Capri, care lucrează de asemenea cu Julianne Hough și Nina Dobrev, a numit această nebunie răcoritoare, blondă, Champagne Pop. Co-proprietarul Nouă Zero, de asemenea, a tăiat capetele lui Roberts pentru a-și menține părul sănătos - deosebit de important atunci când mergi mai ușor - și a folosit Olaplex și Joico LumiShine pentru a obține tonul blond de gheață.

Ce părere ai despre părul pop de șampanie Emma Robert? Spune-ne @FeminineClub.com!