Chiar și Sarah Michelle Gellar nu știe cum să descrie machiajul ei de Halloween

Chiar și Sarah Michelle Gellar nu știe cum să descrie machiajul ei de Halloween

A New Year of Lying to Myself... In Song!! | Thomas Sanders (Februarie 2019).

Anonim

Când vine vorba de Halloween, există o mare presiune pentru a alege costumul perfect. Te duci pe traseul prostie, cum ar fi Channing Tatum, și te îmbraci ca un unicorn purpuriu sau o păstrezi mai clasic, ca Alicia Silverstone, care a pășit în cămașa lui Cher Horowitz? Sarah Michelle Gellar nu se lăsa limpede la o singură privire. De fapt, ea a fost la fel de multe… toate dintr-o data! Luând la Instagram, creatorul Foodstirs a prezentat un mashup de machiaj de Halloween, care putea fi descris doar ca fiind magic.

Conținând păr strălucitor de paiete de argint cu capete de curcubeu, gene colorate și o frunte netă, nu se știa exact ce era ea, dar nu contează. "Sunt eu unicorn? Sunt o sirenă? Sunt parte showgirl?!? Indiferent ce sunt, sunt gata să susțin caritatea favorită @ goodplusfdn (un non-profit care furnizează bunuri și servicii familiilor aflate în nevoie). Oh da, și îmi place Halloween ", a scris ea.

Avem o privire mai bună la transformarea ei de frumusețe nebună de la artistul de machiaj David De Leon, care a numit-o "curcubeu uman"."

Sincer, acest lucru se întâmplă chiar și în decursul ultimului an, chiar și în cazul sclipirii unicorn a lui Jenna Dewan Tatum! Cu toate acestea, nu putem să ne gândim… cum de pe EARTH va face vreodată să scoată acele strălucire din părul ei!?

Ce credeți despre machiajul SMG? Lăsați-ne să știm peste @FeminineClub.com.