Chiar și Sarah Michelle Gellar nu știe cum să descrie machiajul ei de Halloween

Chiar și Sarah Michelle Gellar nu știe cum să descrie machiajul ei de Halloween

A New Year of Lying to Myself... In Song!! | Thomas Sanders (Noiembrie 2018).

Anonim

Când vine vorba de Halloween, există o mare presiune pentru a alege costumul perfect. Te duci pe traseul prostie, cum ar fi Channing Tatum, și te îmbraci ca un unicorn purpuriu sau o păstrezi mai clasic, ca Alicia Silverstone, care a pășit în cămașa lui Cher Horowitz? Sarah Michelle Gellar nu se lăsa limpede la o singură privire. De fapt, ea a fost la fel de multe… toate dintr-o data! Luând la Instagram, creatorul Foodstirs a prezentat un mashup de machiaj de Halloween, care putea fi descris doar ca fiind magic.

Conținând păr strălucitor de paiete de argint cu capete de curcubeu, gene colorate și o frunte netă, nu se știa exact ce era ea, dar nu contează. "Sunt eu unicorn? Sunt o sirenă? Sunt parte showgirl?! ? Indiferent ce sunt, sunt gata să susțin caritatea favorită @ goodplusfdn (un non-profit care furnizează bunuri și servicii familiilor aflate în nevoie). Oh da, și îmi place Halloween ", a scris ea.

Avem o privire mai bună la transformarea ei de frumusețe nebună de la artistul de machiaj David De Leon, care a numit-o "curcubeu uman"."

Sincer, acest lucru se întâmplă chiar și în decursul ultimului an, chiar și în cazul sclipirii unicorn a lui Jenna Dewan Tatum! Cu toate acestea, nu putem să ne gândim… cum de pe EARTH va face vreodată să scoată acele strălucire din părul ei! ?

Ce credeți despre machiajul SMG? Lăsați-ne să știm peste @FeminineClub.com.