îN fiecare 90 de ani tendința de frumusețe care face o imensă revenire

îN fiecare 90 de ani tendința de frumusețe care face o imensă revenire

(RO) CORRADO MALANGA • SA CONSTIENTIZAM! • VOL 1 FULL (Noiembrie 2018).

Anonim

Este sigur să spunem că anii '90 se întorc în plină forță. Pijamurile Lisa Frank tocmai au fost lansate la Target, oamenii ospund din nou în mod clar pe canadian, iar Hulu va începe să difuzeze sitcomurile noastre de revoluție din luna viitoare. Dar unul dintre cele mai notabile triburi din deceniul epic este în frumusețea retro. Tendințe, produse și aranjamente care simulează vibrațiile splendide, funky, tomboyish pe care le amintim de la întoarcere când au suflat recent. Verificați tendințele de frumusețe din anii '90 care se află în centrul atenției.

Capacele de argint înghețate nu au fost decât o explozie de frumusețe din trecut, dar o creștere cu 60% a căutărilor pe Pinterest demonstrează că oamenii sunt aici pentru a privi din nou. Celebritati, inclusiv Jessica Paré de Mad Men si starul Bachelorette , Rachel Lindsay, au stralucit cu mândrie nuanta lucioasa pe ochi. Dacă doriți să purtați versiunea îndrăzneață a acestei tendințe încercate și adevărate (așa cum a făcut Lindsay la 17 iulie), aplicați o umbra strălucitoare de argint, cum ar fi L'Oreal Paris Infallible Paints Eyeshadow Metallics ($ 9) în folie de aluminiu până la capăt până la creasta ta. Pentru a canaliza un aspect mai silențios, cum ar fi Paré, la Turul TCA de vară 2017, aplicați un strat de spălare moale cu o nuanță de argint profundă, cum ar fi MAC Eyeshadow (de 20 de dolari) în Evening Gray pe capacul dvs. și sub linia inferioară a gingiei. (Foto prin JB Lacroix / Getty)

Dovezile din anii '90 au necesitat o serie de clipuri minuscule, strălucitoare, în pasteluri, metalice sau (așteaptă…) flori de floarea-soarelui pentru a trage înapoi bretonii, dar celebritățile, inclusiv Bella Hadid, au înviat recent stil. Dacă ați urmărit invazia lui Hadid (care nu a fost, TBH), probabil că ați observat că în ultimul timp se pare că a fost ruptă din catalogul Deliei - tei pentru copii și denim de spălare ușoară.

Sclipirea pe o strălucire luciu de buze a fost totul înapoi în zi, dar rujul mat și o abordare mai minimalistă a machiajului au dezactivat formulele de strălucire - până acum. Buzele sticle sunt înapoi și sunt mai reflexive ca niciodată. Mandy Moore a intrat all-in în anii '90, la premiera de 47 Meters Down , în iunie, cu strălucire strălucitoare a strălucirii și o rochie de mătase spaghetă. Pentru a obține un sentiment al tendinței în acțiunea, trebuie doar să aruncați o privire la videoclipul de la "Fetish" al Selenei Gomez, în care poartă o machiaj lipsit de frumusețe Marc Jacobs Franceză Tickler. (Fotografie prin Paul Archuleta / Getty)

Tousled, manele de plajă au văzut o popularitate constantă, dar este timpul să ne re-familiarizăm cu atracția ultra-aruncată a părului tăiat. Teeny, mici, îndoite uniforme în păr lăsa în urmă un aspect unic și textura care este inconfundabil anii '90. Poți opta pentru cripte mai libere cum ar fi Mary-Kate și Ashley Olsen purtate la CFDA-urile din 2017, sau mergi la fel de bine ca Bella Thorne sau Gigi Hadid.(Fotografie prin Taylor Hill / Getty)

Dacă doriți să canalizați o mică nostalgie, aruncați pe o buză de vampi. Culorile moody ale trecutului nostru s-au întors în lumina reflectoarelor mulțumită celebrităților, printre care Taylor Swift (cum putem să-i uităm la 2016 Met Gala de a se ridica?), Purtând nuanțe îndrăznețe întunecate pe covorul roșu. La începutul lunii iulie, Karlie Kloss a ieșit în timpul Săptămânii de modă din Paris, cu un ruj maroniu aprins, care la transportat instantaneu înapoi în anii '90, cu o rochie de catifea neagră! O pereche de colțuri de ColourPop Lippie Stix ($ 5) în Grunge vă va oferi culori instantanee. (Foto prin Marc Piasecki / Getty)

Accesorizarea firelor tale cu împrăștieri elegante nu mai este ceva din trecut. Halle Berry a purtat o versiune modernă a tendinței vechi la premiera în luna iulie, în iulie, care a fost făcută cu niște corzi și coarde de aur mici, adorând o singură bucată de păr. Creați-vă creativitate cu acest stil și aruncați în unele culori, sau păstrați-l elegant, monocromatic și modern. (Fotografie prin Axelle / Bauer-Griffin / Getty) Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe informații despre frumusețe. FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.