Toate programele de recompense pentru frumusețe trebuie să te alături

Toate programele de recompense pentru frumusețe trebuie să te alături

Film indian Chor Siphaee 1977 srt RO este sus dreapta la setar: CC (Februarie 2019).

Anonim

iubitorii de frumusețe se vor opri la nimic pentru a-și lua mâinile pe produse fierbinți și noi. Dar după un sezon plin de linii și truse nou lansate, cartea dvs. de credit ar putea avea nevoie de puțină dragoste în schimb. Din fericire, mulți dintre comercianții noștri favoriți de frumusețe oferă programe speciale de recompense, unde puteți câștiga produse gratuite, reduceri exclusive și cadouri pentru ziua de naștere. Deși cele mai multe sunt gratuite, cele care necesită o taxă anuală pot avea câștiguri mega. Dacă nu participați la aceste șase programe de recompense, luați-o cât mai repede posibil.

1. Sephora Beauty Insider (gratuit): Înscrierea va începe să începeți la primul nivel al cărții. La acel nivel, veți câștiga cupoane exclusive, un cadou gratuit în timpul lunii de naștere și produse complementare cu punctele pe care le câștigați. Petreceți puțin mai mult (350 de dolari într-un an calendaristic, ca să fiți exact) și veți ajunge la nivelul VIB pentru tranzacții mai dulci. Pentru un grav dependent de frumusețe (cheltuiți 1.000 $ într-un an calendaristic), veți face drumul spre nivelul superior al companiei pentru programul de recompense: VIB Rouge. Membrii Rouge beneficiază gratuit de transportul de două zile online, un cadou special de ziua de naștere și de puncte duble de mai multe ori pe an și vor fi primii care știu despre noile produse pe măsură ce scad.

2. Ultimele recompense ULTA Ultamate (gratuit): Toată lumea care se înscrie la program va primi un cadou extraordinar pentru ziua de naștere și abilitatea de a câștiga puncte pe care să le cheltuiască pe produse. Obțineți cel puțin un punct pentru fiecare dolar pe care îl cheltuiți și puteți începe să răscumpărați achizițiile după ce atingeți 100 de puncte. Dacă vă deplasați până la nivelul de platină al mărcii (un efort ușor dacă cheltuiți 450 USD într-un an calendaristic), veți câștiga puncte cu 25% mai repede, veți avea acces la oferte exclusive și evenimente și veți obține puncte duble în timpul zilei de naștere.

3. Birchbox Puncte (gratuit): Fie că sunteți abonat la caseta de abonament lunar, fie că faceți cumpărături online sau în avanpostul mărcii din New York City, crearea unui cont pe site vă poate ajuta să câștigați produse gratuite rapid. Veți obține un punct pentru fiecare dolar pe care îl cheltuiți. Cu 100 de puncte egale cu 10 $, este esențial ca să obțineți 10% înapoi pentru a vă petrece mai multe cumpărături incredibile de frumusețe.

4. Selectați programul de loialitate MAC (gratuit): Indiferent dacă sunteți sedus, devotat sau obsedat (cele trei niveluri ale programului), obțineți câteva avantaje uimitoare cum ar fi cadouri aniversare, comenzi gratuite, expediere gratuită de două zile și tăiere - accesul la articole exclusive.

5. CVS Extracare Beauty Club (gratuit): Toți membrii primesc ExtraBucks, care pot fi mai târziu cheltuiți pe mai mult machiaj și îngrijirea pielii. Doar pentru a vă înscrie, veți primi un card de cumpărături de frumusețe de 10% plus 5 ExtraBucks pentru fiecare $ 50 pe care îl cheltuiți pentru frumusețe. Vă puteți bucura, de asemenea, de o recompensă de 3 $ ExtraBucks în ziua de naștere și în cupoane exclusive.

6. Aveda Pure Privilege (10 dolari taxă de înscriere unică): Știați că puteți câștiga o vacanță gratuită doar pentru a cumpăra produse Aveda? Pentru fiecare dolar pe care îl aruncați în jos, veți câștiga puncte care pot fi răscumpărate pentru certificatele de cadou, produsele și chiar pentru a obține acest stațiune. Toți membrii Pure Privilege primesc, de asemenea, cupoane exclusive pentru a le utiliza la următorul serviciu și / sau la achiziționarea de produse.

Trimiteți-ne programele dvs. preferate de recompense pentru frumusețe @ 111.