Tot ce o mireasa trebuie sa discute cu ziua ei de nunta Parul si machiaj Artist

Tot ce o mireasa trebuie sa discute cu ziua ei de nunta Parul si machiaj Artist

Suspense: Crime Without Passion / The Plan / Leading Citizen of Pratt County (Februarie 2019).

Anonim

Intre locul de desfasurare, fotograf si rochie, toate elementele zilei de nunta s-au adunat pentru a face ca ziua de vis sa devina o realitate. Pentru a vă asigura că alegeți cel mai bun păr și machiaj, am schițat toate întrebările pe care ar trebui să le cereți stilistului dvs. înainte de ziua cea mare.

Înainte de rezervare

Înainte de a vă rezerva serviciile de păr și machiaj, țineți minte următoarele q-uri. (Photo via Getty)

Ce servicii oferiti? Marsia Nogueira, producatoare de machiaj de plumb, de la The Beauty Studio, notează că primul lucru pe care trebuie să-l confirmați este că pro oferă serviciile exacte pe care le căutați, inclusiv machiajul aerografului, genele false de ochi sau extensiile.

Pot să-ți văd munca și recenziile din trecut? În zilele noastre, mulți profesioniști fac acest lucru ușor, pe măsură ce postează până la data de lucru pe paginile lor de social media. Veți dori, de asemenea, să vedeți recenzii, astfel încât să știți că sunt artiști credibili care au lucrat în trecut la nunți și sunt de încredere pentru a oferi o experiență de nuntă A +.

Furnizați servicii în afara amplasamentului? "Este de obicei cel mai confortabil ca miresele să se pregătească în propriile spații cu cei mai apropiați prieteni și familii", notează Nogueira. De asemenea, întrebați dacă pro-ul percepe o taxă de călătorie.

Aveți un număr maxim sau minim de aplicații pentru a rezerva? În special în cazul în care este implicată călătoria, profesioniștii ar putea cere un anumit număr de aplicații pentru a le putea rezerva. De exemplu, dacă sunteți singura persoană care are nevoie de servicii de păr și de machiaj, artistul ar putea să nu vrea să își rezerveze o zi întreagă pentru un client atunci când ar putea rezerva o nuntă mai mare la aceeași dată. Unii pot avea, de asemenea, un număr maxim de aplicații pe care sunt confortabili într-o singură zi singuri. (Photo via Getty)

Există vreo taxă suplimentară pentru care ar trebui să știu? Deciziile de ultimă oră, cum ar fi extensiile sau genele false, înseamnă muncă suplimentară și resurse pentru artist, ceea ce se traduce prin costuri neașteptate pentru dvs.

La încercare

Aduceți fotografii ale aspectului pe care-l iubiți. Ideea unei "persoane fizice" a unei persoane poate fi "fumoasă" a unei alte persoane, așa că este mai bine să vă aducă reprezentări vizuale cu privire la aspectul pe care îl imaginați când mergeți pe culoar. (9)> Spune-i cât de mult machiaj ești obișnuit să purtați.

Nivelele de confort variază atunci când vine vorba de aplicarea machiajului, așa că nu-ți asumi artistul tău de machiaj știe ce simte și arată normal pentru tine. Păstrați liniile de comunicare deschise și nu vă fie frică să le informați despre cât de mult machiaj sunteți obișnuiți să purtați zilnic. Informați-le despre detaliile dvs. de nuntă.

"Desigur, doriți ca machiajul dvs. să se potrivească cu tema nunții dvs., deci este esențial să îi spuneți artistului toate detaliile nunții cum ar fi culoarea, locația / vremea, lungimea nunții, tăierea rochiei și multe altele, Spune Nogueira.O nuntă în aer liber la cald? Veți dori o coafură rezistentă la căldură și o cantitate mare de spray anti-umectant. Există sfaturi pentru îngrijirea pielii / îngrijirea pielii pentru a lua notă de pre-nuntă?

Pentru a vă asigura că machiajul și aspectul părului se dovedesc a fi cât mai impecabile posibil, veți dori să vă asigurați că pielea și părul sunt în cea mai bună stare posibilă. Puteți, de asemenea, să întrebați cu coafura dvs. despre extensii, colorări sau tratamente de netezire. (Foto prin Getty) Există produse pe care ar trebui să le cumpăr pentru a păstra în ziua mea?

Bineînțeles, profesioniștii dvs. vor face tot ce le stă în putință pentru a vă face părul și machiajul să arate bine toată noaptea, dar întrebați cum să cumpărați frumusețe de ultimă oră că ar trebui să aveți parte doar în cazul în care trebuie să atingeți după ce au părăsit. Nogueira sugerează să vă păstrați rujul, pudra și țesuturile în sacul de mireasă, pentru a vă ajuta să rămâneți fără cusur pentru o noapte lungă înaintea voastră. Trimiteți-ne sfaturile de mireasă favorite

@ 111.