Tot ce ai nevoie pentru Repararea parului la sfârșit de vară

Tot ce ai nevoie pentru Repararea parului la sfârșit de vară

МОНАХ и БЕС / Смотреть весь фильм HD (Februarie 2019).

Anonim

Vom ajunge la sfârșitul acestor lunile dulci de vară și dacă ați observat că părul a suferit de căldură în exces,, și shenanigani constanți în aer liber, atunci nu sunteți singuri. E timpul să sunăm în armătură! Această ediție de fixare a frumuseții conține toate produsele de reparații de păr cu care trebuie să aveți nevoie pentru a vă pregăti pentru cădere.

Sapien Woman Leave-in Balsam ($ 17)

Pentru acele zile pe care le-ați lăsat să loviți pe plajă sau să vă răcoriți la piscină toată ziua, păstrați acest balsam în balsam în gata! Aplicați o cantitate mică pentru a netezi și rafina, sau adăugați după clătire clorul din păr pentru hidratare maximă. Refinish + Refresh On-the-Go: Arrojo ReFinish Șampon Uscat ($ 27) + Balsam Uscat Arrojo ReFresh ($ 23)

De fapt, am înălțat ante și am adăugat o altă piatră prețioasă amestecului pentru a vă asigura o condiționare sănătoasă a părului. Știm că ultimele momente ale verii sunt pline de activitate constantă, și cu toată distracția în aer liber, care are timp să-și spele părul pe reg? Cu acest duo, nu va trebui! Utilizați individual sau împreună și încuietorile dvs. vor fi lăsate cu echilibrul potrivit al texturii și stralucirea all-in-one. Renew + Revive: Fata de Kerabotanica Beach ($ 22)

Această formulă ușoară, răcoritoare miroase ca o vacanță într-o sticlă, protejează împotriva radiațiilor ultraviolete cu semințe roșii de zmeură și ajută la conservarea culorii parul tau. Grund 10-in-1: Eva NYC Mane Magic 10-în-1 Grund ($ 14)

Orice produs care poate revendica 10 utilizări cu succes este o victorie în cartea noastră. Miroase atat de bine si va face totul, de la descoperire si inmuiere pana la protejarea impotriva deteriorarii UV si a mediului. Buclele Nourish + Tame: Arrojo Hypnotic Curl Calmer ($ 30)

În cazul în care încuietorii tale sunt pline de bucle, aceasta va fi preferatul dvs. de casă pentru zile de vară. Uleiul de macadamie și babassu asociat cu suc de frunze, ulei de argan și vitamina E ajută această cremă de iasomie-parfumată să vă lase buclele lustruite și protejate. Eva NYC Curatare UP Shampoo ($ 12) + Eva NYC Soften Conditioner ($ 12) Cand sezonul de distractie isi face cantecul de lebada, este important sa aveti o baza de baza agent de curățare și balsam care vă va menține trupurile puternice și hidratate. Între substanțele chimice de căldură, umiditate și piscină, acest duo dinamic va pune în lucru pentru a vă menține finalitățile.

Curăță și întărește: Guru echilibrat Tratamentul scalpului hrănit ($ 23) Consolidați din rădăcină! Acest tratament pentru scalp este ambalat cu tone de botanici care va va mentine parul puternic si va incuraja cresterea.

Toate tipurile de par: Eva NYC Tratament cu ulei de păr foarfecă ($ 22) Acest tratament bazat pe argan are vitamine și substanțe nutritive, care împiedică ruperea și înmuierea părului pentru o mișcare mai flexibilă.

Împărțiți hack-urile cu noi, marcând-ne pe Instagram, și pentru mai multă inspirație de frumusețe, urmați-ne pe

Pinterest. FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile. Direcția de artă / Styling: Misty SpinneyFotografie: Kurt Andre

Designer: Marisa Kumtong