Expert Sfaturi despre cum să împerecheați vinul cu o masă vegetală

Expert Sfaturi despre cum să împerecheați vinul cu o masă vegetală

SFATURI DESPRE CUM SA DEVII UN PLAYER MAI BUN IN FORTNITE! (Aprilie 2019).

Anonim

Un alb crud cu pește, roșu complex cu friptura, rosé ieftin cu … totul - știm fundamentele când vine vorba de perechile de vinuri, dar odată ce ne iei dincolo de elementele de bază, un pic pierdut. Și din moment ce am aruncat prima noastră petrecere în cină, ne simțim pregătiți să ducem jocul de împerechere a vinului, astfel încât să putem găzdui cu încredere o aventură prietenoasă cu legumele. Din fericire, sommelierul Andrea Morris a fost însărcinat să ne ajute. Fiind una dintre cele mai tinere femei care trebuia să treacă examenul avansat al Curții de Maestru Sommeliers și actualul director de băuturi la NIX, un nou loc vegetarian din New York, am știut că ar fi o persoană perfectă să ne umple pe ce vinuri să se asocieze următoarea noastră masă vegetariană.

1. Înclinați spre vinurile cu conținut ridicat de acizi. Pentru a face perechea super-simplă, Andrea sugerează că întotdeauna se implică într-un vin cu un conținut ridicat de acid atunci când căutați să-l beți cu legume, deoarece cele mai multe legume sunt în mod natural de înaltă acidă. Amintiți-vă: Cuplați corpul cu corp! Acidul de înaltă nu trebuie să însemne un alb clar; de fapt, Andrea spune că "acestea pot fi albe sau roșii, în funcție de cazul în care legumele sunt mai ușoare, ca în salata Caprese sau mai grele, ca în risotto de ciuperci. "Pentru albi, încercați un Noua Zeelandă Sauvignon Blanc sau un Riesling german. Pentru roșii, Barbera sau Pinot Noir sunt buni de mare aciditate.

2. Gândește-te la vin ca pe un condiment. Dacă căutați să obțineți ceva mai specific cu împerecherea dvs., Andrea sugerează să vă gândiți la acest lucru: "Un vin alb de acid ridicat este ca o strângere proaspătă de lamaie, în timp ce un roșu picant bogat este ca muștarul Dijon. Gândiți-vă ce gust sau senzație doriți să adăugați și lăsați-o să vă ghideze decizia ", spune Andrea.

3. Distrează-te. Cu tot ceea ce a spus, Andrea are de gand sa bea doar ce iti place, indiferent de ce mananci. "Nu există nici o modalitate corectă sau greșită de a asocia vinurile cu alimente", spune Andrea. Dacă sunteți într-o pierdere completă, ea sugerează să cereți asociaților de la magazinul local de vin să vă "direcționeze în direcția cea bună după ce le dați câțiva parametri (corpul alb-roșu, corpul cu lumină-medie-îndrăzneț, dulce sau uscat). „

1. Pentru alimente bogate și bogate: Alimentele preferate ale lui Andrea sunt ciupercile și îi place să le împerecheze cu un vin care are o mică oxidare. Vinurile cu o "atingere de oxidare" îi pot da "puțină nutreț, care completează calitatea pământului de ciuperci. "În prezent, îi iubește pe Vipea Gravonia Rioja Blanco (Spania, 20 de dolari) și Domaine de Touraize Savagnin Terres Bleues de la Arbois (Franța, 32 de dolari) de la Lopez de Heredia.

2. Pentru mâncăruri ușoare și luminoase: Dacă o salată mare și luminată este ideea ta de masă vegetariană (sunt o petrecere legitimă petrecere de mâncare pe cont propriu, făgăduiți!), Atunci Andrea spune că îi place Pigato lui Punta Crena din Liguria (Italia, 28 USD).Ea explică că "Pigato este un sinonim pentru Vermentino, un vin alb alb din Italia. Aceasta este super-savuroasă, cu o aromă de salinitate ", care va aduce în salată toate aceste arome curate.

3. Vinuri cu destinație generală: Și pentru aceia dintre voi care apare pe întreaga alimente în ziua petrecerii dvs. fără plan și au nevoie de un "no brainer", Andrea sugerează căutarea unor vinuri austriece precum Grüner Veltliner pentru vinurile lor de înaltă aciditate și de mediu, sau vinurile alsaciene, deoarece "au tendința de a avea o notă ușor amară la sfârșitul anului care merge bine cu o varietate de legume verzi. "Spune că orice Pinot Gris sau Riesling uscat ar funcționa prea bine.

Ce vin beți la nopțile de vegetație? Tweet ne @feminineclubși dați-ne la cunoștință în care vă aflați!