Sfaturi pentru perechea de vin aprobate de experți va face următorul dvs. Sushi să aibă un succes serios

Sfaturi pentru perechea de vin aprobate de experți va face următorul dvs. Sushi să aibă un succes serios

Calling All Cars: Muerta en Buenaventura / The Greasy Trail / Turtle-Necked Murder (Iulie 2019).

Anonim

Gândiți-vă: cât de des luați în considerare în mod serios perechile de vin atunci când stați jos pentru a sări într-un platou de sushi? De cele mai multe ori, toți ochii (și gusturile) se află pe evenimentul principal, iar dacă vă aflați la unul dintre locurile preferate ale cartierului dvs., opțiunile dvs. pot fi oricum "roșii" sau "albe". Dar, dacă ați învățat recent cum să faceți sushi acasă și rămâneți pentru a economisi bani, aveți timp suplimentar și puterea creierului să vă gândiți la alegerea vinului cu puțin mai multă atenție. Pentru a vă ajuta să începeți, încercați aceste sfaturi de pereche de vinuri de la Jessica Burkins, Director General al Lobster Place și Cull & Pistol Oyster Bar.

"Cel mai important lucru de reținut este faptul că peștele este steaua spectacolului", spune Jessica. Delicitatea lui Sushi este "ceea ce o face atât de impresionantă", deci asigurați-vă că alegeți vinuri care "evidențiază și consolidează nuanțele subtile ale peștilor fără a le masca. "Aceasta înseamnă evitarea vinurilor care au stejar grele sau taninuri. Ea recomanda "stiluri vechi din lume de Chablis, Blanc de blancs Champagne sau Burgundia alba. "

Sashimi simple și curate: Împerecheați cu un Junami Gingo clar pentru a bea ușor.

Nigiri: Pereche cu un Junmai. "În mod tradițional, berea cu nigiri a fost o nu-nu, deoarece ați dublat pe orez și orez, spune Jessica, dar ea personale iubește perechea curată.

Rolurile de specialitate: Perechea cu Nigori (nefiltrate), deși Jessica avertizează că multe dintre cele mai populare sosuri Nigori pot fi super dulci și suprasolicită aroma peștelui. În momentul de față, perechea preferată este Rihaku, Nigori Dreamy Clouds, împerecheate cu o rolă de mâncare cu ton picant, spunând: "Caracterul delicat al fructelor din acest motiv se combină foarte bine cu condimente și căldură. "

" Nu vă fie frică să experimentați! "Spune Jessica. "Frumusețea sushi este că peștele poate varia de la lumină și macră până la greutate și bogat. "Asta inseamna ca te poti distra cu un Asyrtiko sarlat, de coasta din Santorini sau cu un Oregon Pinot Noir, in functie de optiunile tale de sushi. Ea continuă să spună că poți "să treci absolut roșu sau alb, dulce sau uscat", așa că nu te limita atât timp cât păstrezi mintea peștilor.

Dacă căutați anumite îndrumări specifice pentru a vă începe în călătoria dvs. de împerechere sushi, Jessica ne-a cuprins cu bunăvoie legăturile preferate ale momentului. Noroc!

Pentru Hirame (fluke), Jessica sugerează Asyrtiko, 2015, Sigalas, Santorini. Este "puternică, strălucitoare și minerală. Curățat și simplu, permițând peștelui să strălucească. "Și pentru Aji (stavridul negru), îi iubește pe Kiralyudvar, 2013, Tokaji Furmint Sec, Ungaria. "Acesta este unul distractiv! "Spune Jessica. "Nasul de pe acest vin este nutrit și oxidat, similar cu o sherry fino, dar palatul luminează cu o aciditate focalizată și cu un corp rotund. "

Aveți un vin preferat sau un sake de băut cu sushi?Tweet ne @feminineclubși anunță-ne!