Fergie dezvăluie motivul real Ea și Josh Duhamel au intrat în public cu împărțirea lor

Fergie dezvăluie motivul real Ea și Josh Duhamel au intrat în public cu împărțirea lor

Athanasios Fragkos grecul care o ajuta pe Monica Columbeanu Focus Prima TV (Iunie 2019).

Anonim

Perechea a decis inițial să-și țină dezavantajul din presă de dragul familiei lor, care include fiul în vârstă de patru ani Axl, dar ei au decis să facă publice un motiv de trist.

"Sincer, tocmai am devenit puțin ciudat pentru noi cu toate întrebările romantice", a spus ea Oameni. "A fost doar puțin cam ciudat să râdeți de întrebările primei întâlniri."

Când perechea a anunțat inițial împărțirea lor, ei au remarcat că au făcut-o cu" dragoste absolută și respect. "Ea sa îndoit de acel sentiment în chat-ul cu Oameni.

"Suntem prieteni buni; ne iubim reciproc atât de mult ", a spus ea. "A ajuns la punctul în care era puțin ciudat. Nu există timp perfect, așa că am decis să o facem."

Fergie și Duhamel au remarcat, de asemenea, în declarația lor inițială că doreau să" dea familiei [lor] cea mai bună ocazie să se adapteze "împărțirii în private înainte de a face publice știrile. Și se pare că au reușit să facă asta.

"[Școala lui Axl a ajutat ca] să avem un co-op", a explicat ea. "Josh și eu am merge acolo de mai multe ori înainte de sezonul școlar. Așa că am învățat de la profesori și am văzut cum reacționează într-un grup de prieteni pe care-l cunoaște."

Fergie promovează în prezent noul ei album solo Double Dutchess, primul ei în mai mult de 10 ani - ceea ce înseamnă tot mai multe interviuri cu presa. Are sens că nu dorește să râdă prin întrebări despre relația lor - suntem doar fericiți că au reușit să-și ia timp pentru a face față schimbării într-un mod privat și aparent sănătos.

Ai fost surprins de anunțul divizat de Fergie și de Josh Duhamel? Spune-ne @FeminineClub.com.