Aflați motivul de împuternicire Femeile primesc tatuajele coroanei

Aflați motivul de împuternicire Femeile primesc tatuajele coroanei

Doctored (2012) (Aprilie 2019).

Anonim

Tattoanele vin în toate formele și dimensiunile și sunt la fel de variate ca și oamenii care le primesc. Există tatuaje magice (numitorii fanii lui Harry Potter), tatuajele strălucitoare, tatuajele gustative și chiar tatuajele de aur care controlează telefoanele noastre. Dar dacă ați observat un prieten sau doi cu cerneală nouă, care se întâmplă a fi o coroană, ar putea exista un motiv foarte specific în spatele ei - un motiv foarte minunat, complet împuternicit, de fapt.

Constance Hall este un blogger cu un punct de vedere absolut incredibil de împuternicit că o mulțime de oameni ar beneficia de urmărirea pe Instagram. Cunoscută pentru mesajul ei "ca o regină", ​​Constance le amintește femeilor cât de uimitoare, incredibile și de tip regina sunt. Aceasta a determinat pe unul dintre admiratorii săi să ia mesajul la inimă - sau mai degrabă la pielea ei. "Unul dintre Queens-ul nostru a primit acest tatuaj pentru a-și aminti că este o regină frică, deși se luptă să conceapă în prezent și cu tot felul de medicamente hormonale. Încă o regină. Întotdeauna o regină. Îi doresc o lume de noroc și am fost inspirată și gândindu-mă că poate avem toate nevoie de tatuaje de coroană? - Da, regină!

Această amintire frumoasă și permanentă a împuternicirii a determinat pe alții să obțină versiuni asemănătoare (deși personalizate total) ale tatuajului.

Și nu doar câteva femei …

Unii au optat să-și deschidă coroana pe degetul mijlociu pentru un "extras" pe care îl au pentru hrănitorii lor și pentru luptele lor, în timp ce alții își așează tat oriunde se potrivește. Coroane simple, coroane complicate, coroane negre pure, coroane colorate - sunt la fel de variate ca și reginele.

Dacă vrei să păstrezi vibrația regină și să o dai altor minunate doamne, poți apuca o copie a noii cărți a lui Constance Like a Queen, despre empatie, relații, corp imagine și părinți, și are, de asemenea, un cadou foarte special în interior.

"Ok secret este afară Feminine Club! Am fost atât de stoked atunci când artistul stradă din Sydney @nico_nicoson a fost de acord să proiecteze această piesă de masterat pentru noi - Newtown oameni vor recunoaște lucrările sale. Uimitor. Nu uitați să beeeeeeeep! Din nou, da, regină!

Ai avea un tatuaj de coroană pentru a-ți reaminti (și altora) regina ta? Aveți un tatuaj care are un înțeles similar? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Hello Giggles)