Aflați cât de obișnuit este ziua ta de naștere

Aflați cât de obișnuit este ziua ta de naștere

Cu Limba Cu Betisoarele pentru Sushi Cu Lingura Cu Ce Mananc Challenge #2 pentru copii (Aprilie 2019).

Anonim

Nu există nicio îndoială că ziua ta este ziua. Este un moment pentru a sărbători cât de uimitor sunteți, cât de iubiți sunteți și cât de specialiți sunteți, indiferent dacă sunteți tipul de persoană care preferă o petrecere cu barca epică, o reuniune cu prietenii (a la * NSync) sau cu un - cadou-ul de top care îți arestrează SO (wha yep!). Și deși suntem fiecare centru de atenție în ziua noastră particulară a anului, există o mulțime de alte persoane care, de asemenea, împărtășesc acea zi specială. Dar v-ați întrebat vreodată cum s-au născut mai mulți oameni în aceeași zi ca dumneavoastră? La urma urmei, din cei șapte miliarde de oameni de pe Pământ, sunt doar 365 de zile de împărțit. Consultați informațiile de mai jos pentru a afla cât de specială este ziua ta specială. În 2006, Amitabh Chandra de la Harvard a aruncat o privire la datele de naștere ale copiilor americani născuți între 1 ianuarie 1973 și 31 decembrie 1999. Constatările publicate în

The New York Times, a constatat că lunile iulie, august și septembrie au fost cele mai populare luni de naștere a copiilor, iar dincolo de acestea, toate cele 10 zile de naștere au avut loc în luna septembrie. Toată lumea se pare că a devenit super frisky în timpul iernii și a izbucnit o mulțime de copii de toamnă adorabil nouă luni mai târziu. Dar, în timp ce oamenii sunt ocupați cu a face copii de la sfârșitul anului, este cel mai puțin probabil timpul pentru cei mici să ajungă. De fapt, ziua de Crăciun și Anul Nou sunt zilele cu cel mai mic număr de zile de naștere.

Unde se află ziua ta în spectrul zilelor de naștere? Andy Kriebel de

Viz Wiz a luat datele lui Amitabh și a compilat-o într-o imagine infometată. Găsiți-vă luna și ziua, urmați unde se întâlnesc pe diagramă, iar nuanța corespunzătoare va indica densitatea nașterilor. ziua ta de naștere este partajată cu mai mulți sau mai puțini oameni decât ați fi ghicit? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Terapia apartamentului, fotografii prin Martin Dimitrov / iStock)