Aflați de ce Keira Knightley a purtat peruci de 5 ani

Aflați de ce Keira Knightley a purtat peruci de 5 ani

American Ninja Warrior Vs. Project Runway • Pirate Stunt Show (Aprilie 2019).

Anonim

În timp ce peruciile pot fi o modalitate amuzantă de a vă schimba stilul, uneori sunt și ele o necesitate. Coafurile complicate, cum ar fi opțiunile nesfârșite pe bază de panglică și lucrările de colorare fabuloase, vă pot ajuta să ucizi cu hârtia voastră magnifică, dar ei își pot lua și ei taxa. Întreabă-l pe Keira Knightley. După 20 de ani în biz, transformările de caractere constante au dus la daune grave părului actriței, ceea ce a făcut ca starul Pride & Prejudice să dezvăluie că, în ultimii cinci ani, purta peruci.

"Mi-am vopsit parul aproape orice culoare imaginabila pentru diferite filme. A fost atât de rău încât părul meu a început să cadă din cap ", a declarat Keira Instyle UK. "Deci, în ultimii cinci ani am folosit peruci, ceea ce este cel mai mare lucru care mi sa întâmplat vreodată cu părul. "

Presupunem că ea înseamnă că purtau peruci în timp ce erau pe set pentru a evita să-i tăiară sau să-i vopsească părul pentru fiecare rol, pentru că, în ultima vreme, stilul ei de pe ecran a fost vorba de lămpile naturale strălucitoare și sănătoase.

Și nu e singurul lucru care sa întâmplat cu părul ei. După ce a avut primul copil, Edie, în 2015, Keira a observat o schimbare. "Am par natural natural, urât și, de când am avut copilul, a devenit de 10 ori mai gros. Deci, acum am găsit destul de multe dreadlock-uri. "Trebuie să mă întreb dacă o să vedem cum vom vedea sportul ei pe covorul roșu.

Te-ai gândit vreodată la purtarea de peruci? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Motto, fotografii prin Jason Merritt, Ethan Miller / Getty)