Zboară spre Lună cu noul stres-reducând Bumba de baie

Zboară spre Lună cu noul stres-reducând Bumba de baie

Kent Hovind - Seminar 1 - The Age of The Earth [MULTISUBS] (Februarie 2019).

Anonim

Lush a ucis jocul bombei de baie din târziu. Nu numai că poți să-ți faci fidgetul tău fixat în formă de bară de baie, dar poți să-ți transformi băița într-o cada plină de jeleu cu o bombă de arte întunecată inspirată și cu Harry Potter. Acum, tocmai au introdus o bombă specială, calmantă, de tip Rocket Science Bath ($ 6), care este în afara acestei lumi (LOL).

Bomba de baie a fost deja lansată în Marea Britanie și, de fapt, împușcă balsamuri și mici stele în urma ei, în timp ce trece prin galaxia care este cadă. Cat de tare e asta?

Mai mult, bomba vegană este plină și de lămâie și bergamot, un ulei esențial care este folosit în aromoterapia ca un reducător de anxietate, dar miroase și citrice-y și delicios.

De asemenea, se întâmplă să fie foarte frumos: combinația de albastru, galben, verde și roșu face ca un vârtej colorat de sirenă să se dizolve înainte de a se dizolva - deci chiar și apa de baie va fi "gramatică. Această rachetă este programată pentru aterizare în SUA începând cu data de 15 august, deci fii atentă când ajunge.

Călătorii fericite!

Care este bomba dvs. preferată pentru baie? Umpleți-ne peste @FeminineClub.com.

(agitația h / t; fotografia prin Lush)