Urmați acești 4 pași simpli și faceți acest raft leagăn inspirat de Anthro

Urmați acești 4 pași simpli și faceți acest raft leagăn inspirat de Anthro

The Great Gildersleeve: The Matchmaker / Leroy Runs Away / Auto Mechanics (Aprilie 2019).

Anonim

Când vine vorba de decorarea locuințelor noastre pe un buget, ne confruntăm întotdeauna cu provocarea. În primul rând, am modernizat bucătăria noastră cu aceste hack-uri IKEA, apoi am adăugat un nou covor în dormitorul nostru și acum ne îndreptăm spre zona de lucru. Indiferent dacă stilul dvs. este la modă și sofisticat sau confortabil și rustic, putem garanta că acest DIY va ajuta să scoateți orice aspect pe un buget. Tot ce este nevoie este o bucata de cordon si lemn si poti face acest $ 108 raft Anthro pentru aproape zero dolari;)

Materiale si unelte:
- bucata de lemn de 15 × 6 inch
- (1) O bucată de funie de iută de 60 de inci
- perforare
- riglă
- creion
- foarfece

Instrucțiuni:

1. Luați bucata de lemn tăiată în prealabil și măsurați un centimetru din partea de sus și un centimetru din stânga. Marcați acel loc, apoi repetați de cealaltă parte. Repetați, dar de data aceasta măsoară un centimetru de jos. Marcați petele cu creionul.
2. Trageți pentru a crea patru găuri.
3. Luați bucata de funie și o tăiați în jumătate.
4. Introduceți prima bucată de funie prin orificiile de sus și legați un nod, după cum se arată mai jos. Repetați cu cealaltă piesă și ați terminat.

Începeți să luați bucata de lemn și măsurați un centimetru deasupra și un centimetru de la marginea din stânga. Marcați acel loc cu creionul, apoi faceți același lucru pe cealaltă parte. Repetați în continuare, dar acest moment măsoară un centimetru de jos. Acum că ați marcat cele patru locuri, utilizați burghiul pentru a crea niște găuri.

În acest moment, luați bucata de frânghie și tăiați în jumătate. Introduceți prima bucată de funie de iută prin orificiile de sus și legați un nod așa cum este arătat mai sus. Repetați cu cealaltă piesă. Voila, ai terminat!

Un astfel de proiect distractiv! Perfect pentru a arăta toate notebook-urile colorate, cărțile și alte materiale!

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multă inspirație de decor interior.