Pentru totdeauna 21 își lansează propriul magazin de frumusețe, Riley Rose

Pentru totdeauna 21 își lansează propriul magazin de frumusețe, Riley Rose

***CARP FISHING TV*** DVD Carp Fishing Edges Vol. 4 FULL 3.5hrs Including Subtitles! (Februarie 2019).

Anonim

Treceți peste, Sephora - urmează să fie un nou magazin de frumusețe în oraș! Mai mult, vine de la creierii din spatele Forever 21, astfel încât probabil veți avea posibilitatea de a vă depozita întregul dulap de machiaj fără a sparge banca. Eee!

Așa e - cosmeticele prietenoase cu bugetul, dar fabuloase (How2Girl Courtney Sixx sunt fanii) pe care le găsiți în mod obișnuit la localul dvs. Forever, își câștigă propriul spațiu. Dubluri Riley Rose, lanțul va purta unele dintre clasicele cult pe care le cunoașteți deja și le iubiți (Lime Crime, Stila și Essie, doar pentru a numi câteva), precum și câteva fave noi, cum ar fi Dearpacker și K-beauty brand Nuca.

"Forever 21 este întotdeauna gata să se extindă în noile concepte și a încheiat un parteneriat cu GGP [real estate] pentru a deschide magazine în 13 dintre locațiile sale de top", a declarat directorul companiei do Wong Chang într-o declarație. "Aceste noi spații experimentale se vor concentra pe accesorii, frumusețe și bunuri de uz casnic pentru consumatorul milenar."

Potrivit lui Esther și Linda Chang, fiicele Imperiului Forever 21 (care sunt și ele în fruntea dezvoltării magazinului), Riley Rose va fi un paradis de frumusețe pentru generațiile mai tinere și mai inteligente din punct de vedere tehnologic, care iubesc să găsească on-line.

"Stim ca clientii nostri isi pot deschide telefonul si pot cerceta tot ceea ce vede in magazinul nostru in cateva secunde si imbratisam aceasta realitate prin imputernicirea ei prin momente digitale si sociale in magazinul nostru", au spus ei Rafinaria29.

Asta înseamnă atingeri speciale, cum ar fi ecrane tactile din magazin pentru a căuta tendințe sezoniere, sau stații de auto-prezentare unde puteți arăta machiajul în magazin pe care îl aplicați. Ooh la la!

Glendale Galleria din California va fi primul care va vedea magazinul, când se va deschide pe 30 septembrie, urmând ca 10 să urmeze până la sfârșitul anului și încă două să fie lansate în 2018.

Ești încântat să vezi Forever 21 ramificând în frumusețe? Spune-ne peste @FeminineClub.com.