Frumos parul cu pietricele este cel mai recent WTF păr Inspo

Frumos parul cu pietricele este cel mai recent WTF păr Inspo

Author, Journalist, Stand-Up Comedian: Paul Krassner Interview - Political Comedy (Februarie 2019).

Anonim

Dacă există ceva învățat de la Instagram, este vorba că #Hairspirația poate veni de oriunde. De la bomboanele noastre preferate până la focurile de vară, nimic nu este în afara limitelor - chiar frappii noștri au fost traduse într-o nebunie de păr! Cea mai recentă tendință de culoare a parului de a apărea pe social media se bazează pe un mic dejun favorit găsit în bolurile de cereale prietenoase pentru copii (și adulții, să fim reali): Pietricele de fructe!

Check out unele dintre cele mai bune doze de păr yabba-dabba pe net în roundup de mai jos!

1. Cereal Swirls: Nu este greu să înțelegi de ce creația multi-colorată a coaforului Amanda Gilkes a atras atât de multă dragoste în mass-media: este absolut superbă! Potrivit POPSUGAR, ea a "vopsit [rădăcina clientului] rădăcinoase roz și a adăugat dungi de galben, portocaliu și verde" pentru a obține aspectul, lăsând "partea inferioară a părului brun, coaja modelului a fost învelită în lapte de cereale colorat. „

2. Plictisit și frumos: Componentele tehnicolor ale acestui client erau un produs al plictiselii, cu titlul de lectură "Când te-ai plictisit așa încât să-l iei pe părul tău sărac…" Totuși, rezultatul este destul de grozav, nu?

3. Peekaboo Pebbles: Ashley Sesso a păstrat cea mai mare parte magenta pe partea de sus, cu peekaboo lapte-swirled scoate în evidență peeking afară de dedesubt.

4. Pint-Sized Culoare: Aceasta a fost făcută pe un vârstă de șase ani, dovedind că oricine poate scoate aspectul. Cred că știm ce mănâncă la micul dejun!

Ce credeți despre această tendință colorată? Spune-ne @FeminineClub.com!

(agitația h / t, fotografii prin Ashley Sesso / Instagram)