Instrumentul pentru părul schimbător de joc Nu pot să-i spun pe străini Despre

Instrumentul pentru părul schimbător de joc Nu pot să-i spun pe străini Despre

Joc final (EndGame) de Alex Jones - cu subtitrare in limba româna (Februarie 2019).

Anonim

Ca editor de frumusețe de peste un deceniu, am testat suficiente produse pentru a ști că mulți sunt buni, dar puțini ajung la statutul de unicorn. Cunoașteți-o pe cea care constată că vă face să doriți să-i dezvăluiți laudele și să îi opriți pe străini să le spună despre asta. Recent am descoperit o bijuterie ascunsă în Salonul de Colecție Revlon Pro Collection One-Step Uscător de păr și volumizator ($ 60). Da, o perie care este de asemenea un uscător! Simt că te rogi cu ochii la mine; uscătoarele cu perii sunt intimidante, dar auziți-mă.

Am părul gros, curat, care anterior putea fi îmblânzit cu trei unelte: un uscător, o îndreptător și o perie rotundă. Era nevoie de aproximativ o oră pentru a crea un coif decent, iar de cele mai multe ori mi-aș face griji pentru o oră după ce am părăsit casa că am lăsat fierul plat turnat. Nu a fost ușor, dar a funcționat.

Atunci, după ce un prieten a insistat să încerc instrumentul Revlon, am dat-o. Rezultatele mi-au lăsat fără cuvinte. Nu este o minciună; rezultatele mi-au făcut să vreau să postez pe Facebook și să insist pe toată lumea să fugă și să cumpere propria lor. În 21 de minute (am programat-o), am creat o lovitură salon-vrednic cu un singur instrument.

Mi-am separat părul și am folosit hibridul oval de perie pentru uscarea apei din fiecare segment. Fiecare bucată a căzut la umărul meu uscat, strălucitor și voluminos. Buclele mele au fost îndreptate cu ușurință datorită știfturii de nailon și a miezului de mistreț, așezate strategic în jurul periei. Și într-una din zilele cele mai friziste din istoria New York-ului, lovitura mea proaspătă a rămas netedă.

A funcționat pentru mine - dar va funcționa pentru dvs.? Ei bine, este cel mai potrivit pentru cineva cu păr mediu până la lung, care este ondulat sau gros, și nu atât pentru cei cu păr răsucite sau pentru fire extrem de lungi. Sentimentul meu personal este că există prea multă tragere pentru cineva cu păr drept și / sau subțire.

Fiți pregătiți când desfaceți acest dar glorios; este mare. Am fost surprins de dimensiunile ei, dar asta a fost un bonus pentru mine deoarece deține un munte de păr deodată. Poate cea mai bună parte a intregului shebang este că costă 60 de dolari. Un preț mic care să plătească pentru rezultatele care mi-au înfruntat pe foștii mei colegi, care au totalizat 205 de dolari.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, nu mai trebuie să fiu paranoic că fierul meu de îndreptat este lăsat acasă. Și sincer, acea bucată de minte este neprețuită.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe informații despre frumusețe.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.