Adună "Masă rotundă pentru meseria de creație: Săptămâna 2

Adună "Masă rotundă pentru meseria de creație: Săptămâna 2

860-3 Videoconference with Supreme Master Ching Hai, Multi-subtitles (Iulie 2019).

Anonim

Timpul de rulare a acestor mâneci și a se rostogoli în Camp Creează: Săptămâna 2! În cazul în care tocmai v-ați alăturați, ne alăturăm prietenilor în luna august și ne străpunem în noi abilități, în numele creativității și al premiilor. Pentru a vă alătura Campului Creați, partajați-vă pur și simplu fotografiile de interese creative pe Instagram folosind hashtags #bcweekender și #iamcreative! În această săptămână este vorba despre adunarea în jurul mesei de lucru cu prietenii, la fel ca în tabăra de vară. Citește pentru variațiile adulte ale meseriei tale preferate din copilarie, care te va lumina înapoi în momente mai simple. Nu puteți aștepta să vedeți ce faceți!

1. Pattern Play: O carte de colorat pentru cei în vârstă ($ 10): Cartea noastră de colorat cu 78 de pagini este plină de ilustrații unice, moderne, desenate manual, de peste 50 de artiști diferiți, așteptând să fie împrăștiați și împărțiți între prieteni.

2. Set de brățări din sârmă din alamă ($ 20): Fapt: Tabăra de vară nu ar fi tabără de vară fără brățări de prietenie. Acest set de trei vine cu suficiente consumabile pentru a le face pentru tine și doi dintre prietenii tăi.

3. Kit-ul de bază pentru scrisori de scris ($ 44): acest kit completează clasa noastră online de bază de scris, care vă va învăța cum să scrieți cuvinte și expresii frumoase și chiar să vă creați papetărie proprie pentru a le trimite celor dragi.

4. Set de tavă de bijuterii marmorată ($ 20): O altă versiune a unei maturi preferate: artele din lut! Aici găsiți toate materialele de care aveți nevoie pentru a crea două tăvi din marmură, aurite în alegerea a patru culori. Mirosul lutului cuptor din cuptor aduce niște amintiri - asta este sigur.

5. Gravura 101: Cane Custom Camp ($ 39): Tot ceea ce aveți nevoie pentru a obține atârnarea de gravură este chiar aici în acest kit! Puteți să vă învățați, să creați cani personalizate pentru următoarea dvs. aventură de camping și să păstrați instrumentul de gravare pentru viitoarele add-on-uri de proiect. Următorul: Minge Julep cupe și o tavă acrilică!

6. Arderea lemnului 101: tablă de brânză personalizată (59 $): arderea lemnului și o gazdă în formă de ananas de chevre pregătită pentru picnic? Vara este servită. Acest proiect de 30 de minute reprezintă o modalitate excelentă pentru dvs. și prietenii dvs. pentru a obține confortabil un stilou de ardere a lemnului și, atunci când terminați, puteți personaliza ustensilele de bucătărie pentru a vă completa setul de picnic!

7. Stampingul din piele 101: Căsuțele personalizate (49 de dolari): Aceste coșuri de piele sunt o pânză perfectă pentru o afirmație ciudată și o stropire de culoare.

8. Set de coliere metalice de argilă ($ 20): păstrați-vă puternic jocul de lut cu acest kit inspirat din hardware-magazin, care vă permite să realizați trei coliere, trei moduri diferite.

9. Setul de flori presat de flori ($ 29): Amintiți-vă acele capodopere de flori presate pe care le-ați făcut cu două foi de hârtie de ceară, un fier și flori din curtea dvs.? Aceeași idee, transformată într-un set de patru coastere giftabile.

10. Set de colier îmbrăcat (25 de dolari): Sora mai matură mai mare a acelor brățări de broderie pe care tu și prietenii tăi le-ai făcut din nou.Asigurați-vă că pentru a verifica tutorial noastre de mers pe jos prin intermediul a trei moduri de a face sau a veni cu propriul dvs.!

11. Caligrafie 101 Kit ($ 59): O abilitate care vă va face să fiți încântați să scrieți note scrise manual! Acest kit este creat pentru a fi asociat cu clasa noastră online Calligraphy 101 și veți obține chiar și o reducere pentru cumpărarea celor două împreună.

Cum esti tu si prietenii tai creativi in ​​aceasta luna? Distribuiți fotografiile dvs. pe Instagram cu #bcweekender și #iamcreative pentru o șansă de a câștiga un card cadou de 100 $, un regram și un kit DIY!