Primiți Creative cu aceste 10 rețete de pudră fără roșii

Primiți Creative cu aceste 10 rețete de pudră fără roșii

998 We Are on the Path of Miracles, Multi-subtitles (Aprilie 2019).

Anonim

Dacă sunteți iubitor de roșii, este posibil să nu obțineți suficientă supă de roșii sau sos de marinar. Dar daca rosiile nu sunt cu adevarat chestia ta - sau daca trebuie sa eviti noptile de nisip din motive de sanatate - este posibil sa cautati o reteta de sos de paste care este complet fara rosii. Nu vă faceți griji - pastele briceag (în timp ce obvi super delicioase) nu este singura opțiune pentru a vă răsfăța într-o masă delicioasă, carb-y. Există tone de rețete de sosuri de paste sans 'matos care vă vor lăsa gusturile gustative total satisfăcute. Iată 10 sosuri de paste fără tomate pentru a adăuga arsenalul.

1. Creveți Butternut Squash Alfredo Pasta: Dragostea sos Alfredo? Norocos, deoarece Alfredo nu este de obicei pe bază de roșii. Această rețetă are un lucru deja bun și o face chiar mai bună. Bonus: Este perfect pentru că atunci când toamna coboară cu adevărat. (prin mâncări joyful sănătoase)

2. Sosul Ultimat Nomato: Această rețetă fără gluten, fără zahăr, cu conținut scăzut de grăsimi, este special creată pentru persoanele cu intoleranță la nopți. Este opțiunea perfectă pentru iubitorii de marinare care pur și simplu nu pot face roșii. Puteți să vă mulțumiți dovleac și sfeclă roșie pentru culoarea roșie superbă care vă va face să uitați totul despre tomate. (prin Southern in Law)

3. Cremă de avocado "Paste": Această rețetă cu conținut scăzut de carbohidrați este concepută pentru a fi paleo-prietenoasă, înlocuind fidea spiralizată cu dovlecei pentru paste de grâu … dar sunteți bineveniți să utilizați spaghete reale dacă doriți. Sosul delicios este pe bază de avocado și conține, de asemenea, nuci, patrunjel, sparanghel și lapte de nucă de cocos pentru o sărbătoare consistentă și sănătoasă. (prin The Healthy Foodie)

4. One-Pan Butternut Squash Penne: Dacă vă placeți fidea penne, acest sos este absolut * perfect * pentru ei. Gustul cremos, dulce al sucului de butterut face pentru o bază delicioasă de rețetă, creând un sos perfect pentru cădere. (prin Chew Out Loud)

5. Sosul de paste de morcov: Pentru a revedea: Am învățat că puteți schimba roșiile pentru suc de butterut, avocado, sfecla și … morcovi? Da, acest sos foloseste vegetarianul preferat pentru a crea o alternativa cremoasa si delicioasa de tomate. (prin The Cookie Writer)

6. Suc de tomate fără tomate: Această opțiune fabuloasă de roșii nu necesită dovlecei, ciocolată, usturoi, ceapă, ciorbă de sfeclă, plus o combinație aromă de busuioc, oregano și oțet de cidru de mere. Rezultatul este un fel de mâncare delicioasă care vă va face să uitați că vă lipsesc roșiile în primul rând. (prin intermediul gourmetului hrănitoare)

7. Sosul cremos de pesto cu lapte de nucă de cocos: Nu sacrificați nici o aromă cu această rețetă delicioasă de pesto. Amestecul este bogat în grăsimi, aromă și textura, obținut din lapte de cocos, unt, brânză de mozzarella și sos de pesto de bazilă. (prin Lingura în creștere)

8. Rapidă și ușoară Conopidă Alfredo Sauce: Conopida solului este o substituție fantastică pentru sosurile pe bază de cremă, oferindu-vă o doză suplimentară de legume în timp ce reduceți conținutul de grăsimi.Bonus: Acest sos este foarte ușor de făcut. (via I Wash You Dry)

9. Cremă de avocado și spanac Pasta: Avocado și spanac sunt un fel de echipa de vis atunci când vine vorba de produse nutritive, verzi. Încercați această rețetă, care le îmbină cu pecanii și busuiocul pentru o masă sănătoasă. (prin Jo Cooks)

10. AIP-Friendly Paleo'No'mato Sos: Acest sos de marinara clasic - minus rosii, desigur - rotunjește lista noastră. Este un sos prietenos și sănătos, care ar fi complementul perfect al spaghetelor tradiționale și chiftelor. Doar înlocuiți tăiței de dovleac dacă mâncați Paleo sau fără gluten. (prin Merit + Fork)

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe rețete sănătoase + idei!