Obține aspectul: Undele de plajă + Nodul superior

Obține aspectul: Undele de plajă + Nodul superior

A Pride of Carrots - Venus Well-Served / The Oedipus Story / Roughing It (Mai 2019).

Anonim

Bine ați venit în noul nostru seria, unde vom găsi coafuri căutate și bunici ai nevoie pentru a recrea aspectul. În primul rând, nodul pe jumătate de vârf curge în valuri de plajă nevăzute, perfect croșite - un stil pe care aproape orice gal poate să-l ia la bord. De la bebeluși cu păr scurt la doamnelor lungi, acest aspect poate transforma un bun de bază într-o victorie în stilul următor. Vrei să știi cum să înscrie acest efort? Derulați mai jos.

Spray uscat cu uscare: Se usuca usor parul cu un prosop si apoi se pulverizeaza o cantitate minima de agent de protectie la caldura, cum ar fi Kenra Professional Platinum Blow-Dry Spray ($ 22). Acest produs miroase atât de bine! Formulă ușoară vă va îmbrăca părul cu o condiție suficientă pentru a netezi și pentru a vă proteja pielea când îl aruncați cu căldură. Să nu mai vorbim de timpul tău de uscare va fi tăiat în jumătate! Puteti usca rapid parul pana cand se usuca pe deplin - aceasta inseamna folosirea uscatorului pe tot capul in timp ce tusiti parul cu degetele. Nu este nevoie de perii.

Pasul 1 - Undele rapide: Bagheta ionică: Dacă utilizați un fier de curling pentru a vă modela părul, știți din prima mana că calitatea fierului este ambreiaj. Această bijuterie va schimba serios jocul de stil. Stratul Bio Ionic Long Barrel Styler Pro Curling Iron 1 "(140 de dolari) este cu 2 centimetri mai lung decât fiarele standard, ceea ce face curgarea părului mai lung absolut în continuă schimbare a vieții. Mineraliile Nanolonic hidratează și condiționează părul, în timp ce încălzitoarele BioCeramic distribuie uniform căldura prin baghetă pentru a ajuta la încovoierea mai rapidă și mai consistentă. Trucul la aceste valuri de plajă este de a ridica secțiuni aleatoare ale părului în diferite lățimi, începând buclele de la rădăcina părului și împachetându-l în jurul baghetei (departe de fața dvs.), lăsând capetele afară.

Pasul 2 - Spray cu sare de mare: Odată ce valurile au fost fixate și au avut un moment să se răcească, folosiți un spray cu apă de mare peste tot. Um, BTW, asta e cea mai bună mirositoare de apă de mare pe care am folosit-o vreodată - e ca un mango și o nucă de cocos avea un copil pe plajă, tipule! Veți iubi cât de ușor este aceasta, în timp ce totuși părăsiți părul cu suficientă textura sărată pentru a vă simți plăcut. Odată ce pulverizați pe tot părul, folosiți degetele pentru a agita, a tunde și a distruge valurile.

Pasul 3 - Nodul superior: Pur și simplu trageți-vă părul într-un nod top topit și folosiți o elastică sau câteva știfturi de bobby pentru a vă menține în poziție.

Sfaturi pentru finisare - Tousle, Flip + Ser de finisare: Pentru a termina acest aspect, puteți adăuga un ser de textura la capetele părului pentru ai împiedica să curgă prea mult, direcție murdară. Îmi place tratamentul de finisare Rahua (45 de dolari) mai mult decât orice altceva de pe piață.Este formulată cu 100% ingrediente naturale care vă protejează părul în timp ce îl condiționați. Niciodată nu poți obține prea multă dragoste în aceste scopuri, doamnelor! Pur și simplu aplicați o cantitate foarte mică la vârful degetelor și apoi distrugeți capetele. Uleiul de palo santo vă va lăsa să plutească pe vibrații bune toată ziua.

Acesta este stilul perfect pentru captarea acestor raze de vară. Sportul la piscină (încă mai există timp!) Sau chiar și cu rochia ta maxi preferată la evenimentul de seara următoare - acest lucru este serios universal, chicas!

Împărtășiți-vă aspectul cu noi, marcându-ne pe Instagram , și pentru mai multă inspirație de frumusețe, urmați-ne pe Pinterest .

Păr / Machiaj: Misty Spinney
Fotografie: Kurt Andre
Model: Marisa Kumtong

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.