Pregătiți-vă pentru a vă întoarce la școală cu tot acest 30 Spin la o școală de prânz preferat

Pregătiți-vă pentru a vă întoarce la școală cu tot acest 30 Spin la o școală de prânz preferat

Alexander IRL (Aprilie 2019).

Anonim

cât îmi place vara, mă pregătesc să cadă, În timp ce soarele strălucește încă strălucitor, nu mă pot lăsa decât să mă rătăcesc peste rețetele de dovleac și clasicul de prânz la școală (mă uit la tine, PB & J). Acest snack bar este fabricat din ingrediente delicioase, dense de nutrienți, care sunt toate aprobate pentru întreg 30 de ani, fără vegan și fără gluten. În loc să folosească unt de arahide, această rețetă sănătoasă cere ca untul de migdale să-l facă conform cu 30 de ani. Pot, totuși, să garantez că untul de arahide este suplu. Acestea sunt perfecte pentru ambalaj pentru masa de prânz sau o gustare în mișcare. Aruncați acele băuturi bogate în carbohidrați, cu conținut ridicat de zahăr, însoțitoare de vinovăție și încercați această rețetă!

Ingrediente:
face 6 bari
- 1 ceașcă fără pui Data Medjool
- 1 cană de crustă
- 1/2 ceașcă de nucă de cocos
substituiți cu unt de arahide, dacă nu întreg 30)
- 1/2 cupa gem chia **

** Acesta este un mod foarte ușor și sănătos de a face gem. Pur si simplu se incalzeste pe o jumatate de cana de fructe de padure amestecate intr-o oala. Odată ce fructele de padure sunt moi, amestecați-le cu o furculiță. Scoateți din căldură și adăugați două linguri de semințe de chia. Se amestecă bine și se lasă să se răcească în frigider!

Instrucțiuni:

1. Începeți prin a face gem de chi. Instrucțiunile sunt explicate în note. Lăsați-l să se răcească în frigider în timp ce pregătiți celelalte ingrediente!
2. Adăugați toate ingredientele într-un blender (minus gem chia berry) și amestecați până când coji și datele sunt în bucăți mici.
3. Adăugați apă câte o lingură la un moment dat pentru a face amestecul mai mult ca aluatul.
4. Se toarnă amestecul într-o tigaie de pâine sau în tigaie și se împinge până se obține un strat neted și uniform.
5. Îndepărtați gemul chia de fructe de la frigider și răspândiți-o în partea de sus. Puteți să blocați blocajul sau să îl păstrați ca strat superior.
6. Așezați-l în frigider timp de 4-6 ore (sau peste noapte) pentru a seta. Acestea pot fi consumate înainte de aceasta, dar ele vor rămâne mai intacte dacă așteptați! Asta este, dacă puteți să așteptați;)

Așezați toate ingredientele într-un amestecător și amestecați până când datele și cojițele sunt în bucăți mici. Adăugați apă câte o lingură la un moment dat pentru a face amestecul mai mult ca aluatul.

Se toarnă amestecul în tigaie. Am folosit o tigaie de pâine, care a funcționat excelent!

Amestecați uniform amestecul. Adăugați gem de chi de fructe de mare și faceți un strat uniform. Acest lucru poate fi îndoit și în!

Lăsați în frigider timp de 4-6 ore sau peste noapte.

Acestea se vor păstra în frigider timp de aproximativ o săptămână!

Timp de gustare! Ei au gustul la fel de delicios cum arata.

Tăiați în pătrate pentru gustări de mâncare de mâncare în mișcare!

Aceasta este gustul perfect pentru a mă lua fără vinovăție.

Care sunt unele arome pe care le puteți recrea într-un snack bar? Distribuiți-vă creațiile și trimiteți fotografiile dvs. pe Instagram folosind hashtag #iamcreative.