Obtine acest Summer Smokey Eye pentru fetele care poarta ochelari

Obtine acest Summer Smokey Eye pentru fetele care poarta ochelari

Young Love: The Dean Gets Married / Jimmy and Janet Get Jobs / Maudine the Beauty Queen (Martie 2019).

Anonim

Căldura este aprinsă și vara este aici, ceea ce înseamnă că este timpul să vă faceți jocul de machiaj rezistent la transpirație de vară potrivire tufiș. Dar ce se intampla cu machiajul cald pentru fetele care poarta ochelari? De multe ori, purtarea de ochelari poate fie supra-spori sau a lua departe de machiaj ochi. Trucul pentru a-ți face machiajul ochilor este să știi ce nuanțe să folosești pentru conturul tău, câtă strălucire să folosești - sau nu să folosești, de pildă, și o intensitate adecvată care să echilibreze orice reteta medicala. Iată schimbarea jocului de vară care se schimbă în timpul verii, proiectată cu doamnelor cu ochi albaștri, pe care le puteți realiza într-unul, doi, trei pași simpli!

Pentru machiajul de bază, mergeți la tutorialul nostru de machiaj de bază, care este un punct de plecare excelent pentru orice aspect. De vreme ce mergem într-adevăr neutru cu acest ochi fumător, poți să te distrezi puțin cu rujul tău. În acest caz, Kelli poartă Bite Beauty Amuse Bouche Lipstick în bomboane de bomboane ($ 26).

Folosind o perie pufoasă, conturează creastele ochilor tăi folosind o umbra neutră tonifiată, cum ar fi NARS Matte Eyeshadow în Persia ($ 25). Ai putea folosi, de asemenea, un bronzer dacă doriți să hack această nuanță!

Pe pleoapele tale, la baza liniei genelor tale, adaugă o umbra strălucitoare de strălucire, cum ar fi Virgin, din paleta de ochi deschiși Urban Decay (54 de dolari). Acest lucru va ajuta lumina sa reflecte ochii chiar si prin ochelari.

Pentru efectul de fum, puteți utiliza o umbra brună moale și strălucitoare pentru a defini colțurile din exterior ale ochilor și de-a lungul liniei de la gură inferioară, pe măsură ce întindeți umbra în colțurile interioare ale ochilor. Kelli folosește Shimmering Brown NARSissist L'amour Toujours L'amour pentru ochelari de soare Paletă ($ 59).

Poți să te duci în totalitate cu o cămașă neagră aici dacă alegi, dar o modalitate excelentă de a-ți păstra ochiul fumos moale și de vară este să folosești în schimb o căptușeală brună. Kelli este de fapt hacking TrèStiQue Define, Sculpt + set Creion creion în Americano ($ 25), ca eyeliner ei. Împingeți genele și adăugați un strat de mascara preferat. Păstrați însă rimelul într-o singură haină - dacă faceți prea mult aici, genele dvs. vor atinge specificațiile dvs. și ar părea mai aglomerate de ochelari.

Este minunat cum este dacă te simți obligat să-ți ignori lentilele și să-ți alegi contactele.

… și superb cu specificațiile! Încă puteți vedea strălucirea aspectului fumător de bronz frumos.

Umbrirea aspectului nu este la fel de dificilă cum ați fi crezut, nu? De asemenea, la sfârșitul zilei, aceasta este doar o îndrumare pentru cei dintre voi care caută un aspect mai echilibrat. Preferința dvs. poate fi doar să mergeți cu machiajul ochilor pentru că vă placeți aspectul mai dramatic jucat de cadrele dvs. preferate, sau poate că ochelarii dvs. sunt o scuză perfectă pentru a nu face rochie de machiaj pe ochii dvs. și optați pentru o buză îndrăzneață în loc!În orice caz, aspectul dvs. va străluci atâta timp cât vă vă simțiți frumos în el.

Împărtășiți-vă aspectul cu noi prin etichetarea pe nstagram, și pentru mai multă inspirație de frumusețe, urmați-ne pe Pinterest .

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.