Obțineți Pupa în 4 iulie Spiritul cu un costum de artificii

Obțineți Pupa în 4 iulie Spiritul cu un costum de artificii

Governors, Senators, Diplomats, Jurists, Vice President of the United States (1950s Interviews) (Martie 2019).

Anonim

Majoritatea câinilor se tem de Patrulea iulie. Sunetul de pocnitori plecând în toate orele din zi și noapte este doar cel mai rău. Pentru a ajuta puii noștri să devină mai prietenoși cu focurile de artificii, am creat un costum de foc pentru focuri de artificii, care va încuraja cu siguranță câinelui să se simtă mai bine cu privire la Ziua Independenței. La urma urmei, odată ce tu și puștile tăi sunt în spirit, va fi destul de greu să ai o dispoziție proastă în această zi festivă. Costumul nostru minimalist include un fusor roșu, alb și albastru și o bandă de bomboană. Citiți mai departe pentru tutu-orial.

Iată galbenul nostru Brie căutând patriotism în potrivirea ei drăguță.

Să începem cu tutu. Acesta este, în esență, același proces pe care l-ați folosi pentru a face unul pentru tine sau copilul tău.

Materiale si unelte:
- rosu, alb si albastru
- masina de cusut
- elastica < Instrucțiuni:
1. Măsurați câinii dvs. "talie" și scade un centimetru sau doi pentru a explica întinderea în elastic.
2. Tăiați și coaseți capetele elastice împreună pentru a crea o buclă.

3. Fâșii de tăiat tăiate (a mea a fost de 8-12 inci). Veți avea nevoie de o grămadă!

4. Înfășurați benzi de tul în jurul elasticului, completând bucla.

burta lui Brie a măsurat 18 inci, așa că am tăiat elastic până la 16 1/2 inch. A existat, de asemenea, aproximativ o jumătate de inch de suprapunere elastică când am cusut trupa într-o buclă. Pentru un câine mic, două centimetri de întindere au avut dreptate. Nu prea strâns, prea puțin în jurul punctului ei.

Ți-am tăiat intenționat tulul la o lungime ușor diferită pentru a adăuga aspectul nebunesc de artificii.

Adăugați cât mai multe benzi și modificați destinația de plasare, astfel încât unele să fie orientate în sus și unele să fie orientate în jos. Acest lucru va ajuta la umplerea tutu.

Aici o ai! Tutu-adorabil.

Pe accesoriul de păr al lui Brie: banderola de brățară.

Materiale și unelte:

- carton roșu, alb și albastru

- stilou

- foarfece
nu e imaginat)
- sârmă (ne imaginată)
Bine, deci planul original a fost acela de a face pe Brie niște soareci, dar după o încercare eșuată de a le face să rămână pe față, am decis că o bandă de cap mai bine. Astfel, motivul pentru care o parte din livrările nu sunt în împușcături.
Instrucțiuni:
1. Desenați doi artificii pe carton.
2. Tăiați focurile de artificii.

3. Măsoară capul câinelui tău (se deplasează în jurul barbiei), apoi creează o buclă elastică la fel cum ai făcut pentru tutu.

4. Împingeți sârmă prin elastic și banda de pocnitori la vârf.

Desenați două pocnitori pe o bucată de hârtie groasă.

tăiați formele!

Am folosit elasticul extra pentru a crea o altă bucla care se potrivește în jurul capului lui Brie. Apoi am aruncat firele de bijuterii prin elastic și le-am lipit de pocnitori de hârtie la vârf.Îmi place cum firul este puțin în veveriță. Se adaugă la natura spastică a vrăjitorilor.

Am încercat să adăugăm o cămășă amestecului, dar am constatat că era prea mult. Du-te minimalist pentru a obține aspectul.

Acolo este! Toate gata pentru festivitățile din 4 iulie.

Ce fel de tânăr din iulie îți îmbrățișezi câinele în acest an? Arătați-ne fotografiile dvs. de catelus prin etichetarea noastră pe Instagram + folosind hashtag #iamcreative!

Producția și styling-ul DIY: Roxy Taghavian

Fotografie: Kurt Andre

Modelarea: Li'l Brie (și ajutorul lui Sean Griffis)

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.