Apuca gandurile si bricolajul tau Acest costum epic pentru femei pentru Halloween

Apuca gandurile si bricolajul tau Acest costum epic pentru femei pentru Halloween

DIY Clothes! 4 DIY Shorts Projects from Jeans! Easy (Iulie 2019).

Anonim

noul film Wonder Woman dacă nu era pentru seful meu brit scris pe Facebook că Wonder Woman era doar Beyoncé în formă de film. Așa că a trebuit să mă duc să văd. Wonder Woman este un bebeluș feminist rău care nu vrea să condamne oamenii, ci să lupte pentru acceptare și egalitate. Ea are o inimă uriașă și întotdeauna privește pentru alții, dar ea este și ea feroce și puternică. Această atmosferă pe care o întruchipează a fost învățată de la tribul ei amazonian, care știa că este o putere specială și că a antrenat-o să devină cine este astăzi. Vorbește despre prieteni loiali! Am colaborat cu Misty Spinney pentru a crea acest costum * epic * Wonder Woman pentru Halloween în acest an - verificați-l mai jos.

Costum Wonder Woman

Doamnelor frumoase, îmbrăcând-o ca Wonder Woman era cam ca și cum se îmbrăca ca Beyoncé:) Wonder Woman face totul - ea este un diplomat pașnic și un războinic răpitor. În noul film din 2017, ei și-au reînnoit tinuta retro într-o piesă extrem de sexy, dar puternică și puternică, care își îmbunătățește forța interioară. Baza costumului a fost construită dintr-o Bslingerie Wonder Woman Corset (30 de dolari) pe care am împodobit-o cu piele roșie, auriu și albastră.

Accesorii sunt cheia pentru tinuta Wonder Woman's. Utilizați banda de aur Duct Duct ($ 3) pentru a crea detaliile pe cizmele roșii de genunchi. Nu uitați de lasso de adevăr, California Costumes Shield ($ 14), sabie, și Mattel Wonder Woman Head Piece și Arm Bands ($ 6).

Machiaj: Păstrați-vă pielea stralucitoare cu un pictogramă strălucitoare pe obrajii voștri. Îndepărtați-vă pomeții și aplicați un ochi de fum cu cărbune. Pentru buze, păstrați o nuanță de peach-neutru.

Păr: Înfiptați-vă rădăcinile și apoi așezați banda. Trageți niște păr pentru a acoperi trupa din spate și apoi așezați undele mici și medii care se deplasează de pe față. Pulverizați cu spray de păr, lăsați-l să se răcească și apoi aruncați și rupeți buclele cu vârful degetelor.

Este vorba despre ceea ce crezi. Și cred în dragoste. Numai dragostea va salva cu adevărat lumea. - Wonder Woman

Costum de Amazon

Sfaturi pentru machiaj pentru Amazoane: Păstrați-vă pielea stralucitoare cu un sclipitor strălucitor pe pomeții voastre. Îndepărtați-vă pomeții și aplicați un bronz moale, cu ochiul fumos. Pentru buze, păstrați o nuanță de peach-neutru.

Amazonienii sunt doamne înalte, puternice și frumoase, care domnesc în landul Themyscira, altfel cunoscut sub numele de Paradise Island. Ei și-au format propria societate și au cultivat o lume în care nu sunt permise nici un bărbat.

Aceste costume sunt realizate cu materiale puternice - piele, detaliu dulce, metal și blană. Am cumpărat un corsez Charmian ($ 74) de la Amazon și apoi am construit fusta și mantaua din piele, țesătură și resturi de blană.Nu uitați sandalele dvs. Shoe'N Tale High-Laced-Up ($ 29) și Sabia dvs. Amscan ($ 17).

Sfaturi pentru păr: În primul rând, faceți un bouffant prin pieptănare și fixarea părții din față a părului. Asigurați-vă că niște chifle mici murdare merg pe verticală în jos pentru a crea un șoim faux. Lăsați ultima secțiune ca o coadă de cal și puneți niște valuri în coadă; back-pieptene pentru textura.

Amazoanele își petrec viața dedicată protejării pământului și sunt mereu pregătiți pentru luptă. Amazoanele merită o rundă de aplauze, pentru că au ajutat la modelarea Wonder Woman în eroul pe care-l devine.

Din nou, acest costum este construit dintr-un corset Charmian maro (27 de dolari) de la Amazon și apoi o bandă de fustă și braț realizată din resturi de piele. Deplasați distanța suplimentară și achiziționați acest produs epic Ghoulish Productions Armor de umăr ($ 40) și Breckelles Lace-up Sandals ($ 17) pentru a vă dezvălui Amazonul interior.

Sfaturi pentru păr: Împingeți partea superioară centrală a părului până la nivelul gâtului. Utilizați un spray de păr ferm pentru a păstra în loc, și apoi PIN-ul în timp ce creați o siluetă mai mare, mai dramatică faux-hawk. Apoi puneți mici panglici franceze în interior, cu părțile laterale ale părului, astfel încât părul să se sfârșească să fie tras înapoi în șoimul fals. Așezați panglicile de pe ambele părți peste părul din spate și legați-le la nivelul gâtului.

Amazoanele se luptă pentru pace, egalitate și toleranță. Aceste femei au fost create din sufletele femeilor nedrepte ucise și li se dă șansa de a reveni la viață pentru a sfida nu numai zeii, ci și oamenii care le-au ucis în primul rând.

Am comandat o grămadă de piese de corset din Amazon și am amestecat și potrivite pentru a crea toate cele patru modele Amazon. Costumul gâtului de pe acest costum este din corset în costum unul. Apoi, am folosit un Alivila de aur. Y Corset ($ 40) și a adăugat piele și vopsea pentru a crea linii puternice pentru a accentua curbele unei femei. Finisați costumul cu o fustă din fâșii din piele, o Sabie Rubies (13 dolari) și cizme de aur înalte.

Sfaturi pentru păr: Faceți bufonul în față și adăugați niște chifle dezordonate în centrul capului, oprindu-vă la mijlocul capului. Apoi adăugați niște mici panglici franceze din ambele părți ale capului și le fixați în chiflele dezordonate. Duceți-vă necinstiți cu buclele și faceți acest păr mai mare decât viața, pieptând-o în bucle. Cu cât mai mare cu atât mai bine!

Unul dintre faptele noastre preferate despre Amazoane este că sunt nemuritori și nu îmbătrânesc. Îți poți imagina cât de nebun ar fi viața asta?! Fierce, puternic și sexy pentru totdeauna.

Ultimul costum Amazon este realizat cu un corset Camellias Waist (27 de dolari) și un capac superior pentru maro. Am gasit aceasta piesa Epol HaoLin Leather Shoulder Piece ($ 92) de la Amazon, dar este o investitie. Tăiați o cămașă maro cu mânecă lungă și adăugați detalii din piele pentru a obține același efect pentru mai puțini bani. Creați o fustă din resturile de piele și completați aspectul cu cizme înalte și un Rubies Shield ($ 26).

Sfaturi pentru păr: Înainte de a vă piepteni întregul cap la rădăcini pentru a crea volum. Apoi neteziți părul, piezând ușor pe marginea exterioară.Mulați și fixați partea verticală centrală a părului înapoi pentru a crea o altă variantă a aspectului faux-hawk. Așezați banda pe cap și utilizați un butoi mic ½ inci pentru a pune încovoiate aleatoare în părul dvs., lăsând niște toroane drepte. Adăugați o mică cremă de textură și ser de strălucire pe măsură ce vă tuns părul cu degetele.

Gang și pregătește-te pentru a lupta.

Arătați-ne costumele de Halloween pe Instagram + folosind hashtag #iamcreative!

Producția și stilul DIY: Kelly Bryden
Părul și machiajul: Misty Spinney
Modele: Brittany Griffin, Lindsey Graham-Jones, Elena Buenrostro, Lexy Kelley
Andre

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.