Aici sunt toate spectacolele noi pe care ar trebui să le urmăriți în septembrie

Aici sunt toate spectacolele noi pe care ar trebui să le urmăriți în septembrie

ETN Electroneum - WebDollar - Elastos - Ravencoin - News and Updates (Aprilie 2019).

Anonim

Vara este notorii teribil pentru fanii TV. În timp ce rețelele presupun că suntem cu toții în vacanță de vară, unii dintre noi iubesc cu adevărat televiziunea noastră și așteptăm cu răbdare luna septembrie să se întoarcă înapoi. În timp ce toate rețelele ne-au tachinat cu avansul lor în primăvară, acum, ajungem în sfârșit la cine, ce și când de noi spectacole - și nu putem aștepta pentru aceste pietre.

1. Exorcistul, vineri pe FOX: Pentru fanii de groază, Fox ne aduce pe The Exorcist, bazat pe filmul clasic înfricoșător. Premierul vineri, 23 septembrie, Exorcistul este povestea a doi preoți care se alătură echipei pentru a-și ajuta un posesor de colegiu și ne așteptăm ca acesta să fie terifiant - să fiți avertizați dacă nu sunteți atât de groaznic!

2. Bună ziua, luni la NBC: Putem fi mai mult entuziasmați pentru acest show de luni de noapte, care începe pe 19 septembrie și îl vede pe Kristen Bell întotdeauna hilar. Ea joacă o femeie care se înșeală pentru altcineva și a trimis în mod accidental la cer în loc de, bine, cealaltă opțiune. Ceva despre care să fiți entuziasmat când aveți un caz serios de luni, nu?

3. New Normal, vineri pe FX: Un spectacol de Pamela Aldon și partenerul său de lungă durată în comedie, Louis C. K.? Da, te rog! Lansând pe 9 septembrie, spectacolul se axează pe o singură mamă și o actriță, în timp ce încearcă să jongleze la muncă și cei trei copii ai săi, și se desfășoară în același stil de "umor observațional" pe care suntem obișnuiți să îl vedem cu celălalt show al lui Louis.

4. Divorțul, Duminică pe HBO: Sarah Jessica Parker se întoarce pe HBO începând cu data de 9 octombrie ca o femeie care își reexaminează viața după ce decide să o lipsească cu adevărat pe soțul ei în curând divorțul lor. Această comedie arată ca cea mai bună emisiune de duminică.

5. Gilmore Girls, Netflix: Ce altceva este de spus despre cea mai așteptată emisiune a sezonului? Netflix va lansa pentru noi pe 25 noiembrie, Gilmore Girls: Un an in viata, si nu putem fi mai incantati.

Ce spectacole esti incantat in acest an? Spune-ne @feminineclub!