Aici sunt cele 3 noi culori ale buzelor Kylie Jenner + Când să le iei pe

Aici sunt cele 3 noi culori ale buzelor Kylie Jenner + Când să le iei pe

GUYS TRY GIRL PRODUCTS 3 (Aprilie 2019).

Anonim

Kiturile de buze ale Kylie Jenner au fost un fan al succesului de la momentul in care a inceput sa le tachineze (in ciuda lor,). Până în prezent, în această vară, ea a oferit lumii iubitoare de cosmetice, printre care Freedom, Ginger, Kristen, Maliboo, Leo, Poppin, Lord și, desigur, Skylie. Acum, Kylie a dus la social media (natch) pentru a anunța cele trei noi culori care ne vor conduce în această săptămână.

Ea ne-a dat câteva priveliști despre cum vor arăta nuanțele pe diferite tonuri de piele în aceste poze topless, care arată buzele împodobite cu piersicul murdar, Brown Sugar și Love Bite. "Omg iubesc toate aceste culori" și "NEEDDDDDD" au fost cele mai comentate comentarii de către fani, să nu mai vorbim de "Legit bff grup scopuri pic. "

Peach murdar este exact asta - o nuanță de piersică întunecată, care oferă o nuanță tradițională de portocal un ton brun ușor, spre deosebire de un roz ciudat.

Zahărul brun pare la fel de delicios ca și numele său. O umbra de culoare maro deschis, care merge chiar impreuna cu una dintre semnaturile lui Kylie, aceasta lippy a fost proiectata pentru a fi un nud perfect pentru nuante profunde si este sigur ca este un fan fav.

Love Bite este o umbra extrem de periculoasa. Un maro mai adânc, cu o nuanță de ton roșu, este o altă culoare care este în totalitate Kylie-esque și o vânzare sigură.

Toate aceste nuanțe vor ieși pe 26 august la ora 12 (PT), și veți dori cu siguranță să obțineți toate aceste trei nuanțe sizzling.

Îți place / iubesc / dezorientează culorile noi ale kitului de buze ale Kylie? Care este favoarea ta / cel mai urât? Tweet ne @feminineclub!