Iată tot ce știm despre copilul sirian care a fost împins de la Aleppo

Iată tot ce știm despre copilul sirian care a fost împins de la Aleppo

Film indian Dhund 1973 srt RO (Iulie 2019).

Anonim

Avertisment: Acest articol conține imagini pe care cititorii le pot găsi stresante.

De când conflictul din Siria a izbucnit în 2011, au fost lansate nenumărate imagini care să ateste în prezent condițiile care suferă din țară. Cu toții se pot vedea, dar fotografiile copiilor sunt într-adevăr ecou disperare critică a națiunii. Anul trecut, fotografia corpului lui Aylan Kurdi de trei ani, care a fost spălată pe o plajă, a zguduit lumea. Din păcate, o altă fotografie friguroasă a unui băiat a devenit recent noua față a războiului civil din Siria. Numele lui este Omran.

Miercuri, a avut loc o bombă militară în cartierul rebel din Qaterji, în orașul sirian Alep. În timpul acestei greve particulare, au murit opt ​​persoane, dintre care cinci au fost copii. Cel puțin 12 alte persoane au fost rănite. Printre ei, Omran Daqneesh de cinci ani, pe care îl vedeți mai sus.

Fotografia bântuitoare (care este un film dintr-un film lansat de Centrul Media din Aleppo) a fost luată imediat după ce Omran a fost scos dintr-o clădire în colaps. Potrivit CNN, a durat aproape o oră să-l sapă pe Omran de sub dărâmături. În timpul filmării realizate de Mahmoud Raslan, Omran nu plânge și nici nu reacționează deloc. În schimb, pur și simplu stă în șoc acoperit în moloz și sânge.

De atunci a fost descoperit că sora băiatului, trei frați (vârste cuprinse între 1, 6 și 11 ani) și părinții au fost salvați și din clădire. Toate rănile lor erau minore. Omran a fost dus la un spital cunoscut sub numele de "M10", tratat pentru rănile de cap și de atunci a fost eliberat.

Mahmoud Raslan a scris recent un cont de primăvară de miercuri noaptea pentru Telegraph. În articol, el povestește cum a fost filmarea lui Omran. El scrie: "M-am gândit la fetița mea de șapte zile. M-am gândit că ar putea fi ea. Ar putea fi orice copil din Alep sau din Siria […] Astăzi când m-am trezit să văd întreaga lume folosind fotografia și vorbind despre ea m-am gândit la mine, sper că toate fotografiile copiilor și atacurile din Siria sunt virale, ce viață este ca aici. "

Cazul lui Omran este tragic, dar din păcate nu mai puțin frecvente. Mai mult de șapte milioane de copii sirieni au fost afectați de război. Treceți pe site-ul Web al Salvați Copiii pentru a vedea cum puteți ajuta la criză.

Ce imagine din războiul din Siria ți-a rămas cel mai mult? Trimiteți-ne pe Twitter @feminineclub.

(h / t CNN, ABC, Guardian)