Iată cum să rezolvi orice fel de despărțire a biroului

Iată cum să rezolvi orice fel de despărțire a biroului

Film crestin Credinta lui King- King's Faith- subtitrare romana (Martie 2019).

Anonim

Apelarea se încheie cu un prieten sau SO trebuie să vedeți zilnic la birou este unul dintre cele mai grave lucruri care se pot întâmpla la muncă. Chiar dacă știai că romantismul tău la locul de muncă este riscant sau niciodată nu ți-a imaginat că munca ta de betie se va transforma într-o agresiune de muncă, ea ar putea fi încă sfâșiată și ar trebui să te apuci de filmele Netflix pentru a te trezi prin despartire. În plus, este pur și simplu ciudat și poate perturba vibrația biroului. Pentru a obține o claritate cu privire la modul de abordare, l-am numit pe Laurie Davis, fondatorul eFlirt Expert și autorul Love at First Click: Ultimul Ghid al Dating Online. Ajutându-i pe clienți prin situații similare, ne-a oferit sfaturi solide în ceea ce privește tratarea situației dificile cu grație majoră. Derulați pentru trei lucruri pe care trebuie să le faceți, fie că ați încheiat o relație romantică sau prietenie cu un coleg. 1. Legături tăiate în mod conștient.

Laurie ne spune că, atunci când te desparți de un coleg, ghinionul pur și simplu nu este permis. Ea spune: "Chiar dacă a fost doar o singură întâlnire, lăsând lucrurile să se îndepărteze, va provoca stânjenire în birou, pe care colegii dumneavoastră o vor face probabil. „ 2. Împărțiți IRL (indiferent cât de scurt a trăit relația).

Folosind un exemplu recent, Laurie împărtășește cu noi: "Unul dintre clienții mei, de fapt, a trecut printr-o despărțire de birouri, iar pasiunea lui ia spus că s-au terminat printr-un mesaj text. Ei au fost doar la trei întâlniri, dar sa simțit foarte neliniștit și acele câteva rânduri pe care le-a scris la el continuau să se joace mereu în mintea lui. "Yikes! Laurie ne spune că ar trebui să eviți absolut acest lucru, deoarece, ca și în situația clientului său, despărțirea a devenit mai supărătoare decât trebuie. Întotdeauna

discutați despre modul în care vă simțiți personal și respectați suficient colegul dvs. pentru a le oferi o șansă de a răspunde. Ambele meritați șansa de a exprima cum vă simțiți. 3. Spune-le colegilor dvs. (dacă au fost implicați).

Ar putea părea bârfit să-ți alertezi ceilalți colegi la noua tău scindare, dar Laurie ne spune că NU este mai ciudat decât să ai cineva la serviciu să întrebe relația ta după ce sa terminat. Ea notează: "Când lucrați împreună, sunteți toți împreună. Dacă colegii tăi știau despre relația pe care ți-o doreai să începi, fii proactiv și spune-le celor pe care-ți petreci timpul cu zilnic că te-ai despărțit. " Ce să spun, exact? Laurie sfătuiește să le spună că relația sa încheiat, că sunteți amândoi bine și că nu va afecta modul în care lucrați împreună. Ea spune: "Când o faci o problemă, vor fi și ei. Unul dintre clienții mei a făcut acest lucru și nu numai colegul său a înțeles total, dar ea a introdus-o la un prieten de-al ei odată ce știa că el a fost din nou pe piață!„

1. Lupta impulsul de a bârfe. Dacă ai avut o prietenie apropiată cu un coleg, este posibil să știi câte ceva despre viața celuilalt. Laurie este de acord și notează: "Deși relația voastră s-ar putea să fie terminată, respectați-o prin păstrarea TOATE detaliile personale despre fostul dvs. prieten. "Suntem de acord - orice a fost împărtășit cu încredere trebuie să rămână privat pentru totdeauna.

2. Dați-le un spațiu. Fiecare mediu de lucru este diferit în ceea ce privește vibrația, configurarea și așteptările, dar dacă vă puteți limita interacțiunile cu ceilalți pentru o vreme, Laurie spune că o face. Ea împărtășește cu înțelepciune: "Vă va permite să vă răcoriți după împărțire și să evitați comportamentele cum ar fi agresiunea pasivă. De exemplu, încercați să luați masa de prânz cu un grup diferit de persoane sau să renunțați la grupuri mari pentru a vă conecta la un nivel mai profund cu unul sau două persoane. "Acest lucru poate fi foarte important în situații cum ar fi orele fericite cu colegii, deoarece emoțiile pot crește odată cu băutul. Fiți mereu la modă și la îndemână.

3. NICIODATA pune colegii tăi în mijloc.

Laurie ne reamintește că aceasta nu este liceu sau colegiu, și că colegii tăi împărțiți nu ar trebui să simtă niciodată că au nevoie să ia parte cu unul dintre voi. Deci, muncesc din greu pentru a fi ultra-profesionist, chiar dacă prietenia ta sa terminat oribil. Ați suferit vreodată o despărțire la locul de muncă? Trimiteți-ne un mesaj despre cum ați trecut și ce sa întâmplat @feminineclub! ( Fotografii prin Getty

)