Iată cum ai putea să te distrugi în rochia ta de nuntă

Iată cum ai putea să te distrugi în rochia ta de nuntă

Ceaușescu se răzbună! Un cântec interzis la televiziunile noastre. (Martie 2019).

Anonim

Ați urmărit mai multe episoade de Spuneți-i pe Da decât puteți conta. Ați citit fiecare revistă de nuntă cunoscută omenirii într-un efort de a deveni expert în toate cele mai fierbinți tendințe de nuntă de vară (poate ați decis chiar și o ceremonie de la Mary-Kate Olsen?) Dar indiferent cât de mult efortul pe care l-ai pus în planificarea jurământului și recepției, știm cu toții că cea mai mare sarcină este de a găsi rochia de mireasă a viselor tale.

Din păcate, se pare că comercianții cu amănuntul sunt, de asemenea, în legătură cu acest fapt - și ar putea să o folosească pentru a profita de miresele din ziua lor mare. Potrivit Business Insider, un studiu efectuat de compania de cercetare Edite a arătat că rochiile marcate ca fiind costuri "nupțial" reprezintă 3. De 9 ori mai mult decât rochii albe aproape identice, fără aceeași etichetă.

Sunt totuși aceeași rochie, totuși? Designerul Anne Barge, care are o linie proprie în plus față de locul de muncă pentru Badgley Mischka, a declarat pentru NPR că există un motiv foarte bun în spatele diferenței de preț. "Nu este doar o rochie albă", a explicat ea. "Este tesatura, și este manopera, și este căptușeală, și e potrivit. "Un punct valabil, pentru a fi sigur.

Diferența de cost va afecta, de asemenea, petrecerea de mireasă, cu toate acestea, în ciuda faptului că măiestria pe rochii de domnisoare de onoare este de multe ori mai puțin complexă. Studiul menționat anterior a constatat, de asemenea, că broșurile vândute ca "domnișoara de onoare" au fost marcate de 1,8 ori în comparație cu stilurile similare.

În timp ce în cele din urmă alegerea dvs. este dacă măiestria este mai importantă pentru dvs. decât costul sau dacă există o diferență suficient de mare pentru a nota, este cu siguranță ceva bun pentru gândire!

Ai cumpăra o rochie de mireasă fără mireasă? Tweet ne @feminineclub.

(h / t Cosmopolitan, fotografie prin Getty)