Aici este ceea ce fiecare dintre surorile Kardashian mănâncă să rămână așa de încântată

Aici este ceea ce fiecare dintre surorile Kardashian mănâncă să rămână așa de încântată

PROPAGANDA | FULL ENGLISH VERSION (2012) (Iulie 2019).

Anonim

Ai crede că fiecare dintre surorile Kardashian împărtășește sfaturile de sănătate și dietă, așa cum fac și moda. Dar dacă am învățat ceva despre ei de-a lungul anilor, știm că sunt într-adevăr foarte diferiți unul de celălalt. Deși au împărtășit câteva dintre sfaturile lor de antrenament, cum ar fi rutina de fitness a lui Khloé, știm, la fel ca și surorile, acest exercițiu singur nu vă poate face super. După cum se spune, "Un pachet de șase este făcut în bucătărie, nu în sala de gimnastică", și norocos pentru noi, KoKo împrăștie fasolea asupra a ceea ce fiecare suroră a ei mănâncă să rămână într-o formă atât de mare.

Într-o postare pe blog pe site-ul ei, Khloé schițează ceea ce fiecare dintre surorile ei mănâncă și ei mănâncă ca și cum ar fi meseria lor … mai mult.

Potrivit KoKo, sora Kim se află într-o dietă super-restrictivă în stil Atkins, unde nu are zahăr sau carbohidrați; ceva ce Khloé spune că nu poate dura o zi.

Kourt, pe de altă parte, "sa convins" că este alergic la lapte și gluten și mănâncă toate organice. Chloe o numește cea mai "cray" din toate surorile.

Cât despre Kylie și Kendall? Ei bine, se pare că ei mănâncă în majoritate ca adolescenți, deși Kylie este mai interesat de moderare, în timp ce Kendall nu mănâncă decât alimente nesănătoase sau "dieta anti-model. "

Suntem cu siguranță mai mult în stilul de mâncare al lui Kendall, dar știm că fiecare dintre surorile Kardashian face ceea ce simt că este potrivit pentru ei. Și credem că e minunat.

Mănâncă o dietă asemănătoare cu cea a surorilor Kardashian? Spune-ne @feminineclub!