Iată ce sa întâmplat când am văzut un joc de tronuri Muzică

Iată ce sa întâmplat când am văzut un joc de tronuri Muzică

DANI PRINTUL BANATULUI SI DANI MOCANU - SA MA FERESC DE GARDA█▬█ █ ▀█▀ +18 0720684753 (Iulie 2019).

Anonim

La fel ca cea mai recentă finală a jocului Game of Thrones durere de durere. Nu Westeros pentru un ANI?! Este o realitate greu de înghițit. Dacă căutați o modalitate de a vă repara GOT și ați urmărit deja toate episoadele de 10 ori, vinăm să vii o veste minunată: Game of Thrones parodie muzicală există - și este de fapt un hoot.

Spectacolul este - fără îndoială - intitulat Tronuri! O parodie muzicală. În prezent se prezintă la Festivalul Fringe Edinburgh, cel mai mare festival de artă din lume. Ca un Thronie nu-atât de secret (putem toți să începem să sunăm fanii GOT care, te rog?), M-am asigurat că o verific. Iată câteva dintre lucrurile mele preferate care au avut loc în timpul spectacolului.

1. Toată lumea Îl lovește pe un tip care nu va înceta să vorbească despre cum a citit toate cărțile. Toți avem un prieten care crede că este mai bun decât oricine altcineva pentru citirea cărților, deci acest lucru este, evident, foarte asemănător. Nu există nici un ticălos mare în muzică, dar dacă ar fi trebuit să aleg unul, ar fi tipul ăsta.

2. Nunta roșie a fost transformată într-un număr de rap. Cântecul este numit "Stabbings" și este probabil cel mai fericit să fii vreodată când te gândești la scena infamă.

3. Jon Snow și Ygritte au o baladă romantică. Ei bine, este un fel de romantic, dacă Jon cântând despre toate "lucrurile pe care le știe" este simbolul romantismului pentru tine - care, poate, ar putea fi foarte bine.

4. Donald Trump face apariții surpriză pop-up în cadrul emisiunii. În timpul unui număr care are loc la The Wall, Donald începe să vorbească despre cum va face "Wildlings-ul să plătească pentru perete", și în timpul lui Ygritte și al lui Jon, imigranți. "#makewesterosgreatagain

5. Există un număr muzical dedicat tuturor terminatelor de ficțiune. În ea, Jon Snow și Khaleesi ajung, evident, împreună și Harry Potter se alătură luptei împotriva Walkerilor albi.

6. Hodor are un solo foarte dramatic. Este o capelă și da, versurile sunt mai mult decât cuvântul "Hodor. "

Există literalmente mii de spectacole petrecute la Festivalul Fringe, așa că ceea ce vedeți este întotdeauna un pic de pariu. Nu eram absolut sigur ce să mă aștept la această producție, dar, TBH, am râs tot timpul, ca și restul publicului. Spectacolul este produs de Baby Wants Candy, o trupă de improvizație bazată pe Chicago (merită remarcat faptul că acest spectacol special este scris). Acesta este al doilea an Tronuri! a fost în programul Fringe.

În timp ce runul de anul trecut și runul din acest an sunt similare, versiunea 2016 a fost actualizată cu noduri la sezonul șase (cum ar fi numărul Hodor).Dacă nu reușești să ajungi la Edinburgh în următoarele câteva săptămâni (vreau să spun, este cam departe … înțeleg), spectacolul se joacă, de asemenea, în Chicago, la Teatrul Apollo. În plus, unul dintre producătorii show-ului, Albert Samuels, ne-a spus că vorbim de un turneu american și internațional care se întâmplă pentru piesa de parodie. Poți să pariezi că ne vom păstra degetele încrucișate pentru asta.

V-ați smulge bilete pentru a vedea un joc muzical Thrones? Împărtășiți-vă gândurile cu noi pe Twitter @feminineclub.