Iată ce să mănânci înainte sau după antrenament pentru Max Energy

Iată ce să mănânci înainte sau după antrenament pentru Max Energy

Ce mancam inainte si dupa antrenament (Martie 2019).

Anonim

Indiferent de greu de greu loviți greutățile la sala de gimnastică sau de câte antrenamente pe corp făcești, puneți aceeași cantitate de efort în cămară (sau faceți o comandă sănătoasă la restaurante), rezultatele pe care le doriți pot fi destul de evazive. Știți ce spun ei: Abs sunt construite în bucătărie. Deci, pentru a ne asigura că profităm din plin de antrenamentele noastre, am ajuns în întâmpinarea cu Ruby Beaupre, consultant nutrițional certificat la Whole Foods Market din California de Nord. Ruby împarte opt gustări care vă vor oferi o energie și o rezistență maximă înainte și după antrenament.

1. Date crude: Simplu și dulce? Sună bine pentru noi. Ruby spune: "Datele sunt minunate pentru că au zaharuri simple și fibre care permit o energie susținută pe tot parcursul antrenamentului. „

2. Uleiul de cocos organic: "O lingură de ulei de nucă de cocos este mare înainte de un antrenament de anduranță. Uleiul de nucă de cocos este foarte digerabil și absorbit, ceea ce îl face să fie mai ușor să mănânce înainte de a vă rupe o transpirație ", spune Ruby. Chiar dacă folosim ulei de nucă de cocos pentru un milion de lucruri, nu am încercat doar să lăsăm o bucată de lingură în gură - dar o mulțime de oameni se jură pe ea.

3. Maca: Maca? Sună exotic. Ruby explică: "Rădăcina Maca este o hrană superioară care conține tone de vitamine B și este un stimulent natural, astfel încât să puteți sări peste cafea (cafeaua este un diuretic pe care unii ar dori să o evite înainte de un antrenament). Mâncare interesantă: Maca este o sursă vegană de vitamina B12, care este esențială pentru producerea de energie. - Deci cum îți faci maca? Ruby sugerează barurile de ciocolată Maca din Vega (65 dolari, cutie de 24).

4. Suc de sfeclă: S-ar putea să vă gândiți că H2O este singurul lucru pe care ar trebui să-l consumați înainte de antrenament, dar Ruby spune că sucul de sfeclă este un energizant excelent, deoarece conține antioxidanți și susține niveluri sănătoase de fier în sânge. Red Ace face fotografii ecologice de sfeclă care vă vor economisi o tură de timp în fața blenderului.

5. Ouă fierbinți: Pregătiți aceste surse de proteine ​​în loturi mari înainte de a pleca la sala de gimnastică, astfel încât să puteți alimenta imediat ce ajungi acasă sau să lucrați. Ruby adauga: "Ouale ofera proteine ​​complete si perfecte si sunt super portabile. „

6. Sandvișuri cu unt de nuci: "Îmi plac pâinea Alvarado cu grâu integral cu unt de migdale și afine întregi sau alt fruct bogat în antioxidanți", sugerează Ruby. Încercați și untul de cashew și floarea-soarelui pentru o altă răsucire pe clasicul PB + J.

7. Bison jerky: # Superstaruri întregi30, aceasta este pentru tine. "Barele Epic bison sunt palo-prietenoase și sunt disponibile într-o varietate de soiuri diferite. În plus, ele sunt excelente pentru sprijinirea recuperării musculare. „

8. Boabe de cacao și goji: Nu credeam că ne-ar recomanda ceva atât de delicios, didya?"Gustările Navitas Power oferă o gustare gustoasă, de mâncare, gust bogată în nutrienți, în mișcare. Bonus: au în ele multe tone de super-alimente bogate în antioxidanți: cacao, maca, chia și camu-camu (o boabe găsite în America de Sud). Îmi plac după o clasă de yoga. Sunt mici și destul de ușoare încât să nu vă cântărească, dar suficient de substanțiale pentru a vă susține restul zilei ", spune Ruby.

Trimiteți-ne alertele preferate pentru antrenament @feminineclub!