Ceea ce membrii echipei de gimnastică din SUA doresc să facă după pensionare

Ceea ce membrii echipei de gimnastică din SUA doresc să facă după pensionare

Brian McGinty Karatbars Gold Review Brian McGinty June 2017 Brian McGinty (Iulie 2019).

Anonim

Cu milioane de oameni care visau lumea de a fi membru al echipei americane de gimnastică câștigătoare, chiar doamnele visează în mod surprinzător o viață mult ca mulți conduc pe o bază zilnică!

Într-un interviu recent cu Access Hollywood, Simone Biles (care se poate îndrepta în curând la ambele Dancing With the Stars și, Gabby Douglas, Aly Raisman, Laurie Hernandez și Madison Kocian au dezvăluit că posturile lor de pensionare post-olimpică sunt mult mai "normale" decât s-ar putea aștepta. Ei bine … unii dintre ei. "Vreau să fiu pediatru! "A spus Madison, adăugând că ar fi absolut perfectă cu încă opt ani de școală dacă ar însemna să-și atingă visul.

În timp ce Simone a fost de acord că ar fi o treabă interesantă și pe care o consideră ea însăși, mai ales că îi iubește pe copii, ea nu era 100%. "Voi fi noul coordonator al echipei naționale", a declarat ea în replică pentru a găzdui memento-ul lui Kit Hoover decât doar patru dintre cele cinci femei ar putea să reprezinte echipa de la Tokyo din cauza diminuării dimensiunilor echipelor.

Aly, pe de altă parte, visează să-și comercializeze costumele pentru ceva mai mult … modă înaltă. "Îmi place de moda, așa ceva cu asta", a spus ea.

Gabby Douglas și Laurie Hernandez au vrut să rămână în lumina reflectoarelor, preferând să se roage în rolurile actului de la Hollywood, deși Gabby a spus că ar fi, de asemenea, interesată de "găzduirea unui spectacol. ""Ar fi super! "Laurie a spus despre actorie.

Putem vedea … o tânără Mila Kunis, nu?

Consultați întregul interviu aici.

Ești surprinsă de alegerile doamnelor? Trimiteți-ne cu noi peste @feminineclub!

(h / t Rafinarie29, fotografii prin David Ramos + Alex Livesy / Getty)