Cum cele 4 celebrități au făcut cizme de ploaie Uită-te drăguț la cea mai mare muzică festă din Londra

Cum cele 4 celebrități au făcut cizme de ploaie Uită-te drăguț la cea mai mare muzică festă din Londra

Suspense: The Name of the Beast / The Night Reveals / Dark Journey (Martie 2019).

Anonim

Când spunem cuvintele "stilul festivalului", imaginile coroanelor de flori, bomboanele și pantalonii scurți denim probabil vin în minte. Și dacă erai la Coachella, exact asta ai găsit. Dar când britanicii se îmbracă pentru Glastonbury (imensul lor festival de muzică de vară), lucrurile sunt puțin diferite. Pentru că, după cum știți, plouă în Anglia. Ca multe.

Deci, în timp ce s-ar putea să viseze la ansamblurile de oameni liberi, chiar și cele mai elegante celebrități care participă la Glastonbury trebuie să poarte aceeași piesă neconvențională de îmbrăcăminte de vară: cizme de ploaie (sau saluturi dacă sunteți britanici /. Cum te imbraci pentru un festival de muzică de vară în timp ce poți purta o țesătură de iarnă? Iată cum aceste patru celebre s-au apropiat de dilema modă.

Surorile Delevingne (Cara este pe stânga, Poppy este pe dreapta) au început să-și modeleze binele în două moduri total opuse. Cara a hotărât să pună mai mult accent pe părul ei (îmbrăcăminte vopsită în baie, ce?!) și sa dus pentru o mentalitate de tip "funcționalitate peste modă" pentru restul aspectului ei, într-un pachet de windbreaker și fanny. Poppy, pe de altă parte, a mers pentru a se arăta puțin mai mult împreună. Ea a împerecheat cizmele ei Hunter cu niște blugi subțiri, cu jacheta bombardor și cu ochi de pisică.

În continuare, Alexa Chung (stânga) și Ellie Goulding (dreapta). Alexa a renunțat la stilul clasic al cizmelor de ploaie pentru o alternativă pentru cizme Chelsea. În stilul clasic al lui Alexa Chung, ea a arătat unele vibrații vintage într-un tricou grafic și pantaloni scurți. Ellie, pe de altă parte, a mers pentru un look inspirat din anii '90 prin simpla împerechere a cizmelor cu un flanel brodat + supradimensionat. Vom spune că această rundă merge la Alexa.

Cum ar face cizme de ploaie pentru vara? Trimiteți-ne pe Twitter @feminineclub.