Cum să te descurci atunci când ești SUPER Mad la un co-lucrător

Cum să te descurci atunci când ești SUPER Mad la un co-lucrător

A DAY IN THE LIFE: The World of Humans Who Use Drugs (FULL FILM) (Aprilie 2019).

Anonim

Indiferent dacă îți iubești meseria sau îl urăști, vor fi câteva zile când colegii tăi te vor face să dai un pahar cu trei găuri perete. În lupte cu părinții, frații sau S. O., aveți puțin mai multă libertate atunci când este vorba de suflarea unei siguranțe, dar atunci când există un conflict la locul de muncă, regulile sunt total diferite. Pentru că provin de la ÎR. Dacă sunteți stresat în legătură cu un conflict cu un coleg de muncă, iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă mențineți calmul - și slujba dumneavoastră.

1. Recunoașteți că există un conflict deoarece vă pasă. Dezacordurile la locul de muncă sunt inevitabile, în special în cazul în care compania dvs. se află în mijlocul schimbărilor majore, cum ar fi o fuziune sau realinierea unei strategii de afaceri. Dacă sunteți angajat și pasionat de munca dvs. și simțiți că vă exprimați în mod constant opinia exterioară sau căutați cu co-lucrătorii dvs., acest lucru nu este neapărat un lucru rău - atâta timp cât îl faceți respectuos.

2. Înainte de a-ți pierde, gândește-te cum vei simți luni de acum înainte. Dacă intenționezi să păstrezi pentru puțin timp această slujbă, merită rezolvarea unui argument cu un ofițer cât mai lămurit cu putință. Dar, chiar dacă sunteți morți plecați, nu vă lăsați în tentația de a întoarce masa de sală de conferințe - sau să răsturnați toată pasărea - pe cale de ieșire. Dacă dați în mânie, ați putea arde un pod cu contacte valoroase și referințe viitoare care ar putea să nu fie de acord cu modul în care ați tratat situația și veți face mult mai greu să răspundeți la aceasta "Spuneți-ne despre un moment în care ați avut un conflict la locul de muncă "interviu întrebare și ieși mirositoare ca trandafiri.

3. Nu puneți buletinul pe linia de bârfă de birou. Dacă aveți o problemă cu cineva la locul de muncă, păstrați-l liniștit. Nu numai că este neprofesionist să te duci în jurul valorii de bitch la colegii tăi reciprocă, ar putea, de asemenea, aruncă înapoi pe tine, dacă ceea ce spui este repetat. În plus, se trage nedrept în alte persoane și le-ar putea face inconfortabil să lucreze cu dvs. sau cu acel colegiu în viitor, când nu ar avea altfel. Dacă într-adevăr aveți nevoie de aerisire, puteți să-l trimiteți furios prietenilor dvs. de pe Ghat.

4. Întreabă ce se întâmplă și eliberează aerul. Ca și în cazul oricărui dezacord, este mult mai bine să abordezi o problemă care te deranjează în față, decât să-l lași să se stingă în timp ce aștepți ca cealaltă persoană să-mi cer scuze. S-ar putea să nu aibă nicio idee că au făcut ceva pentru a vă supăra (cum ar fi trebuit să știe că a fost iaurtul în frigider de birou?) r. Fără a fi acuzați sau presupunând că intenționează să vă supărat, cereți-i să explice de ce au făcut sau au spus ceva într-un anumit fel. Răspunsul ar putea să nu aibă nimic de-a face cu tine.

5. Programați un timp al feței. Este atât de ușor să interpretăți greșit tonul prin e-mail sau Slack, chiar dacă sunteți couching fiecare declarație cu smiley emoticons.Iar războaiele de cuvânt scrise se limitează doar dacă ambii vă simțiți deja deja defensivi. Dacă aveți o problemă cu un colaborator, este mai bine să vă așezați împreună cu aceștia pentru a discuta despre acest lucru față în față.

6. Fii atent cu cuvintele tale. N-ar trebui să fugi niciodată în biroul cuiva gata să arunce toată vina pe ele. Recunoașteți rolul dvs. în conflict și vă cereți scuze dacă este necesar. Dacă se simte într-adevăr unilateral, este mai bine să eviți punerea lucrurilor în ceea ce privește "ai făcut asta" sau "urăsc când te-ai" sau "la ce te gândeai atunci când ești", etc. a observat în întâlnire că X și m-am simțit … "sau" Când faci asta, mă face să simt … "Într-adevăr, acesta este un sfat standard care vă va ajuta cu argumente oriunde, chiar în afara celor nouă până la cinci.

7. Găsiți un mediator. În cazul în care conflictul este prea mare sau volatil pentru dvs. și colegul dvs. de muncă pentru a rezolva între dvs. - vorbim fără rezervarea sala de conferințe pentru o potrivire a morții de 2pm - este posibil să aveți nevoie să întrebați șef sau manager de resurse umane pentru ajutor (mai ales dacă credeți că colegul dvs. se apropie de dvs. din motive care sunt discriminatorii). Dacă vă înnebunește sau pur și simplu nu vă lăsa să vorbiți, întrerupeți calm pauza conversației și sugerați să aduceți pe cineva care să vă ajute pe cei doi să terminați să discutați lucrurile. Ar trebui să fie o persoană pe care amândoi să aveți încredere în a fi imparțială - deci, nu soția dvs. de lucru pe care o mâncați la prânz cu fiecare zi.

8. Du-te înapoi la birou, respira adanc și viziona clipuri de Office pe YouTube. Dacă toate celelalte nu reușesc, asigurați-vă că există colaboratori mult mai răi decât cei ai voștri. Indiferent dacă sunt britanici sau americani.

Cum tratezi conflictele la locul de muncă? Trimiteți-ne sfaturile dvs. @feminineclub.