Relații <894>[SET:descriptionro]

Relații <894>[SET:descriptionro]

12 RELAȚII TIPICE (Iulie 2019).

Anonim

Hărțuirea fraternă și soră jucăușă poate fi distractivă (dacă e doar forma ta de banter), dar rivalitatea frățească care te-a condus atât de ani, conține, de asemenea, semințele unui adevărat conflict care poate înflori într- a luptat bine. (Chiar daca argumentele tale au mai putin de-a face cu "Cine-ti taie parul de pe Barbies?" In aceste zile.) In loc sa-l pierzi complet data viitoare cand broasca te pisses off, aici sunt cinci moduri de a face asta amândoi simțiți dragostea familiei. Deoarece, chiar dacă nu ajungeți niciodată la statutul de tatuaj frate, voi încă mai aveți nevoie unul de celălalt - mai ales atunci când este vorba de a trata părinții dvs.

1. Nu te gândi la ei ca la fratele tău. Este atât de ușor să vă regresați în modul în care ați luptat ca și copii imaturi emoționali, sau să dredgeți drame vechi de familie și gelozii. Încearcă să nu mai faci asta. Acum sunteți adulți - tratați-vă unii cu alții cu respectul și curtoazia pe care le-ar face orice alt coleg. (Pentru înregistrare, înseamnă că nu strigă "Nu, tu închideți!" Oricând în timpul unui argument.)

2. Amintește-ți de ce îi iubești. În mijlocul unui argument sau în timpul unui impas în care ambele refuză să ridici telefonul, încercați să vă amintiți toate vremurile bune pe care le-ați avut cu fratele dvs. și de ce ați dori să remediați această relație. Istoria dvs. partajată poate fi o provocare pentru a naviga, dar este, de asemenea, un avantaj imens. Probabil vă cunosc mai adânc decât oricine altcineva din viața voastră, chiar dacă în momentul în care vă urăști să-l recunoașteți.

3. Nu încercați să le schimbați. De multe ori, luptele de frate vor apărea atunci când cineva este critic față de alegerile de viață ale celuilalt. S-ar putea să crezi că știi mai bine pentru că ești cel mai vechi - sau ai o perspectivă mai proaspătă pentru că ești cel mai tânăr - dar nimănui nu-i plac sfaturile nesolicitate. Chiar și atunci când credeți că aveți cele mai bune interese la inimă și că nu intenționați să vă hotărâți, nu este locul dvs. de a vă îndruma viața sau de a încerca să le "salvați" de la propriile lor decizii.

4. Lăsați-i să vorbească. S-ar putea să fiți mai rapid să întrerupeți un frate într-un argument, deoarece credeți că știți ce să vă așteptați de la ei, deoarece au fost în viața dvs. de când erați copii care au luat băi în bule. Dar nu puteți să știți exact exact ce gândește altcineva, astfel încât să le oferiți șansa de a-și exprima pe deplin sentimentele și perspectiva.

5. Știi când să lași lucrurile să meargă. Ați auzit de un milion de ori: Nu vă puteți alege familia. Dacă problema dvs. cu fratele dvs. este mai mult decât un argument ocazional, ar putea fi timpul să vă uitați la relația dvs. și să decideți dacă trebuie să faceți un pas înapoi și să stabiliți anumite limite. Dacă această persoană nu ar fi în legătură cu dvs., ați investi atât de mult timp și energie în toată negativitatea dintre voi?Schimbul de gene nu este același lucru ca având personalități compatibile. Uneori, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faci este să respiri adânc și să lași tot ce-au făcut să te superi.

Cum obții argumente cu fratele tău? Trimiteți-ne sfaturile dvs. @feminineclub!