Cum să hack un perete de galerie în 60 de minute

Cum să hack un perete de galerie în 60 de minute

Why domestic violence victims don't leave | Leslie Morgan Steiner (Iulie 2019).

Anonim

Ceva ce trebuie să știți despre mine este că sunt un fanatic de hârtie. Sună ciudat, știu, dar îmi place hârtia, toate tipurile de hârtie - felicitări, carnete poștale cu inscripții, cărți poștale cu litere, hârtie de ambalaj, o numiți. Și cu siguranță păstrez multă hârtie. Nu sunt un hoarder, jur! Vorbesc acele felicitări pe care le primiți de la prieteni care sunt prea drăguți pentru a fi blocați într-un sertar sau acele ultime bucăți de hârtie de împachetat. E cam puțin excesiv. Evident, singura modalitate de a avansa este să … drumroll te rog … fă un perete de galerie!

Stiu, stiu, zidurile galeriei pot parea putin intimidante. Toate cadrele, toate cuiele, toate aranjamentele … dar crede-mă, punând împreună acest perete de galerii a luat o oră de sus. Astăzi, colaborăm cu Studio Ink pentru a crea un perete de galerii alcătuit din cărți, tăieri ale revistelor și chiar o lucrare de artă originală. Verificați cum am făcut-o!

Pentru zidul galeriei, am folosit decupaje vechi de reviste, felicitări Studio Ink și resturi de hârtie de ambalaj. De asemenea, am apucat niște cadre vechi și bandă de ștergere. Pentru a ajuta la a pune totul împreună, am folosit foarfece, o riglă și un cuțit X-ACTO.

Măsurați dimensiunile cadrelor și tăiați corespunzător o bucată de hârtie de ambalat.

Am rupt doar paginile pe care le-am plăcut chiar din reviste și le-am împodobit cu un cuțit X-ACTO.

Fii al tău Picasso! Dacă doriți să adăugați o mică atingere personală peretelui galeriei, faceți o pictura abstractă. Alegeți câteva din culorile preferate ale vopselei și alegeți-le.

Nu-ți fie frică să faci un pic dezordonat.

Timpul de rama si atarna! Pentru zidul nostru, am început prin a atârna cel mai mare cadru și adăugând piesele mai mici în jurul acestuia. Tocmai am mers pentru asta, dar uneori vă ajută să vă arătați arta pe podea înainte de a vă spânzura.

Nu aveți suficiente cadre? Nici o problema! DIY-ul dvs. cu bandă Washi.

Felicitările s-au transformat în artă demnă de cadre.

Nu mai există nici un perete alb.

Am făcut-o. Feminine Club inginerul Julia dorește total acest zid în casa ei;)

Lucrul este bine făcut.

Ce adăugați la peretele galeriei? Distribuiți-vă fotografiile cu noi pe Instagram folosind hashtag #iamcreative și tag @feminineclub. Aveți nevoie de mai multă inspirație de vară? Treceți la STAT Pinterest.

Această postare este o colaborare cu Hallmark Studio Ink.

Producție DIY + Styling: Irene Lee
Fotografie: Chris Andre
Model: Julia Chaves