Cum să ai un weekend luxos Miami pe un buget

Cum să ai un weekend luxos Miami pe un buget

Ernest Madu: Bringing world-class health care to the poorest (Iulie 2019).

Anonim

Știința ne spune că menținerea legăturii cu asociațiile noastre este imperativă pentru bunăstarea noastră. Nu că avem nevoie de un memento - ne plac echipa în bucăți! Totuși, rotunjirea trupei pentru evadarea unei prietene poate fi dificilă, mai ales când unele dintre fetele tale recente sunt în modul de planificare financiară și nu își permit să-și petreacă aluatul serios într-o vacanță. Din fericire, cu un pic de pre-planificare și gândire creativă, o vacanță la prețuri accesibile Luxe Miami este în totalitate la îndemâna ta! Activați acest text al grupului: Mergeți la South Beach.

Utilizați toate hack-urile de zbor ieftine pe care le puteți obține. Setați o alertă de preț imediat și rezervați zborul la mijlocul săptămânii și cu aproximativ 50 de zile în avans pentru cele mai bune rate. Este locul dulce unde supra-planificatorii și-au rezervat deja zborurile, iar procrastinatorii nu s-au gândit încă la călătoria lor. În acest moment poți să angajezi un zbor direct spre Miami de la NYC pentru sfârșitul lunii septembrie pentru o călătorie în jurul valorii de 80 de dolari. BRB, sărind biletul ăsta!

Freehand Miami este o pensiune tradițională, dar nu ar ști să o privești. E un american rustic care simte că este perfect confortabil și luxos în același timp. O cameră privată, de patru persoane, cu o baie privată, este la doar 96 de dolari pe noapte. Odată ce te-ai înregistrat, du-te jos la parter pentru a vedea Broken Shaker, pisica proprie. Sau, dacă vă simțiți norocos, așteptați să rezervați camerele dvs. o săptămână pe o aplicație de călătorie cum ar fi HotelTonight. În momentul de față, puteți înscrie o cameră într-un hotel super legit pentru 65 de dolari pe noapte! (Photo via Freehand Miami)

Din fericire, plaja este 100% liberă, și nu este punctul de plecare spre Miami în primul rând? Dacă tu și dracii tăi te obosesc de surf și de nisip, ai noroc. Miami este un oraș bogat în cultură, fără lipsă de distracție, opțiuni de artă gratuite și accesibile. Muzeul de Artă Perez are intrare gratuită în fiecare primă joi a lunii, cu o oră fericită și DJ pe terasă pentru a porni. Wynwood Art District găzduiește zeci de galerii de artă, restaurante și magazine care nu vă vor pune înapoi un ban, dacă nu vă decideți să vă cumpărați prima piesă de artă în timp ce sunteți acolo! Vizitați Miami New Times pentru evenimente culturale zilnice sau, mai bine, întrebați un barman sau un server despre care aceștia preferă să facă distracție.

Niciodată nu mănânci niciodată în South Beach dacă ești la un buget. Ca vreodată. Nu numai că restaurantele din South Beach sunt notorii supraevaluate, ci și dezamăgitor de copleșitoare. Luați o bandă de biciclete de oraș și mergeți pe podul spre Miami City (vs. Miami Beach) pentru mese. Nu numai că mâncarea este mai ieftină, dar veți obține o doză majoră de aromă locală (literal). Îl iubim pe Pizza lui Harry pentru pizza (duh), La Camaronera pentru tacos de creveți, La Sandwicherie pentru prânz, My Ceviche pentru castron proaspăt și sănătos și Beaker and Gray pentru tapas și o atmosferă de lux.(Photo via Beaker and Gray)

Cu toate opțiunile noastre de buget acolo, amintiți-vă: Sunteți în Miami! Deci, asigurați-vă că alegeți o noapte plină de furie și răsfățați-vă într-o mică viață de noapte din Miami. Suntem fani principali ai hotelului Delano, cu păduchii lui A în Wonderland -meets-Kourtney-Kardashian estetic, dar cu siguranță nu ne putem permite camerele de $ 400 +. În schimb, du-te la barul de la piscină în noaptea de marți, când au un DJ răcit-out DJ remixând vintage Jennifer Lopez pentru un très Miami vibe. Mergeți și împărțiți acea sticlă de vin de 80 de dolari. Atmosfera este destul de intoxicativă. (Photo via Delano)

Ați mai vacat recent în Miami și ați înregistrat oferte majore? Tweet ne @feminineclubși dă-ne scoici!