Cum să faci cea mai moderată băutură din această vară: Cafea lămâită limpede

Cum să faci cea mai moderată băutură din această vară: Cafea lămâită limpede

Cum să iubești canicula (Aprilie 2019).

Anonim

Cafea de lămâie cu lămâie? Da, este un lucru. Cafeaua cu aromă dulce a fost întotdeauna gemul meu, dar când m-am dus în Portland în această vară, am observat o tendință interesantă de cafea cu gheață de limonadă care apare pe unele dintre cele mai hipice meniuri ale cafenelelor. Având în vedere acest lucru, am decis să duc această rețetă de cafea la viață în bucătăria noastră proprie. Ca fan al frigului rece și al lui Arnold Palmers, această combinație cu siguranță nu a dezamăgit. Există un gust ciudat răcoritor la băutură. Tartozitatea lămâirilor și dulceața subtilă a zahărului adaugă cu siguranță un tangaj frumos la ceea ce este inițial denumit doar preparat rece. Așează-mă pe o verandă cu această băutură și o carte încântătoare și o voi numi o zi perfectă de vară!

Ingrediente:
- cafea preparată la rece
- zahăr
- apă
- lămâi
- frunze de menta (opțional)

1. Pregătiți un sirop simplu prin aducerea unui fierbător de apă la fiert. Apoi, adăugați zahăr într-un raport 1: 1. Se amestecă cu o lingură până când zahărul se dizolvă.

2. Luați un pahar și umpleți-l cu aproximativ o treime din drum cu ceva rece.

3. Stoarceți niște suc proaspăt de lămâie și adăugați-l la geam.

4. Adăugați aproximativ două linguri de sirop simplu la amestec și amestecați, amestecați, amestecați.

5. Puneți deasupra paharului câteva gheață. Garnitura cu lămâi tăiate și frunze de menta.

Pentru a face un sirop simplu, aduceți un vas mic de apă să fiarbă. Adăugați o parte zahăr la o parte apă. Se amestecă ocazional până când zahărul se dizolvă.

Pentru o experiență de cafea mai puțin intensă, nu ezitați să diluați cafeaua cu puțină apă. Stoarceți niște suc proaspăt de lămâie și adăugați-le la geam. De asemenea, puteți folosi suc de lamaie cumpărat în magazin în loc de lămâi proaspete.

Adăugați două linguri de sirop simplu și amestecați bine!

Închideți paharul cu câteva frunze de gheață, lămâie și menta.

Asta e tot ce ai nevoie pentru a avea o cafea cu gheață înghețată și totuși răcoritoare! Este adunarea perfectă pentru orice petrecere de vară sau pentru a vă reuni.

Ce alte amestecuri de limonadă sau cafea îl agitați? Arătați-ne rețetele dvs. marcând-ne pe Instagram + folosind hashtag #iamcreative!

Producția și stilul alimentar: Karen Pham

Fotografie: Chris Andre