Cum să te întorci la realitate după o călătorie uimitoare

Cum să te întorci la realitate după o călătorie uimitoare

Viata... dupa pragul mortii (cu prof. dr. Constantin Dulcan) (Iulie 2019).

Anonim

Spargerea liberă de la locul de muncă (chiar dacă este una dintre cele mai bune birouri din lume) se simte ca libertatea ultimă. Este uimitor pentru a vă pune în cele din urmă toate recomandările de călătorie pe care trebuie să le folosiți în timp ce vă aflați într-o excursie solo lungă, predând limba engleză în străinătate sau jetting pentru o vacanță de vară de neuitat. Revenind din marea aventură? E nevoie de ceva obișnuit. În loc să vă cădem victimă bluesului post-călătorie, încercați șase dintre trucurile noastre pentru a vă iubi viața înapoi acasă. Aceste sfaturi vă vor ajuta să vă prețuiți toate amintirile pe care le-ați făcut și să vă reajustați în fiecare zi.

1. Planificați o nouă aventură. Revenirea dintr-o excursie se poate simți ca un pic de dezamăgire, deoarece tot ceea ce numărați zilele pentru că a venit și a plecat. În loc să-ți slăbească umerii sau să te temi de zgomotul zilnic, dă-ți ceva nou cu nerăbdare. Ia-ți următoarea călătorie pe cărți imediat, pentru că ai ceva distractiv la orizont vă va ajuta cu siguranță să te simți mai fericit.

2. Du-te pe un mini-evadare. Dacă o altă aventură mare nu este fezabilă în viitorul apropiat, face un punct pentru a lua un mini-vacay. Acest lucru ar putea fi la fel de simplu ca de conducere câteva orașe de peste pentru a lua masa de prânz undeva noi și domeniul de aplicare peisaj sau petrecerea unui weekend departe cu prietenii, fam sau boo dumneavoastră. Păstrați-vă energia aventuroasă în viață tratând mini-călătoria dvs., așa cum ați face-o mai mare - găsiți fotografii minunate pentru a trage, a vorbi cu localnicii și a găsi bucurie în a descoperi ceva nou.

3. Redescoperi lucrurile pe care ți le place la domiciliu. Găsindu-te înapoi acasă după ce ai vizitat locații îndepărtate sau ai petrecut timp undeva radical diferit și oh-atât de minunat se poate simți ca un bummer, dar poți găsi plăcere în lucrurile care te fac fericiți să fii acasă. Poate că doarme în patul tău, presiunea incredibilă a apei din apartamentul tău de duș, se lovește în vecini pe stradă sau se tratează cu un cupcake la brutăria ta preferată. Orice ar fi, săriți înapoi în redescoperirea micilor bucurie - știi că le-ați pierdut în timp ce ați fost plecați.

4. Treceți prin fotografii. Odată ce ați despachetat și ați stabilit-o înapoi, găsiți timp pentru a sorta fotografiile și videoclipurile pe care le-ați făcut în călătoria dvs. Indiferent dacă aveți imagini de pe telefonul dvs. DSLR sau multe imagini grozave de pe telefon, încărcați-le pe computerul dvs. sau tipăriți favele, astfel încât să puteți salva, afișa și distribui cu ușurință toate momentele incredibile. Căutați o modalitate creativă de a vă prezenta cele mai bune fotografii la domiciliu? Încercați o pereche de galerii sau o fotografie de fotografie. Așadar, chicul rătăcește.

5. Distribuiți momentele din călătoria dvs. Te-ai dus mult timp? Ai călătorit într-un loc pe care prietenii tăi mor să știe mai multe despre? Asigurați-un punct pentru a obține împreună cu ei pentru a împărtăși cele mai inspirate și interesante subliniază și lecții.Dacă experiența dvs. de călătorie pe termen lung ar putea fi benefică altora, căutați rețele, vorbitori sau profesori care vă permit să vă răzbună despre călătoria voastră. Blogurile de călătorie, vlogurile și mass-media sociale sunt, de asemenea, modalități amuzante de a difuza momente importante pentru persoanele care doresc să învețe despre o călătorie la fel ca a ta.

6. Țineți spiritul aventuros viu. Poate că te-ai simțit mai încrezător încercând lucruri noi în timp ce te afli în vacay, cum ar fi să înveți să vorbești o limbă străină sau să gătești mâncăruri culinare. Doar pentru că sunteți acasă nu înseamnă că trebuie să renunțați! Gândiți-vă la luarea unei clase, luarea unor cărți sau continuarea învățării online. Lucrați din greu pentru a întrupa lucrurile pe care le-ați iubit cu privire la versiunea călătoriei dvs. sau a destinației dvs. de la distanță și cu siguranță veți putea să păstrați o parte din magie.

Cum bateți blues post-aventură? Împrăștiați-vă secretele cu noi pe Twitter @ 111 !

(Fotografii prin Getty)