Cum să oprești compararea cu ceilalți pe social media

Cum să oprești compararea cu ceilalți pe social media

My Friend Irma: Memoirs / Cub Scout Speech / The Burglar (Martie 2019).

Anonim

Lista lucrurilor pe care le puteți face cu mass-media socială este lungă, de la construirea brandului dvs. la împărtășirea relației pe social media. Dar, de asemenea, de ce scrollingul prin conținutul altor persoane poate începe să se simtă puțin epuizant: Dacă nu sunteți absolut mulțumiți de modul în care se desfășoară viața voastră, vizionarea unei vieți aparent perfecte a altor persoane care se joacă pe Instagram se poate simți ca un atac personal. Deci, dacă te convingi să îți compari viața cu ceilalți și să simți că e puțin nesănătoasă, avem câteva sfaturi pentru tine. Rebecca Hass este un antrenor care trăiește creativ, care vede că această problemă vine foarte mult cu clienții ei, așa că împărtășește cu noi aceste șase sfaturi.

1. Încercați să utilizați comparația ca forță pozitivă. Rebecca spune că comparația nu trebuie să fie toate rău. Dacă jucați așa, puteți folosi viața celorlalți ca un factor bun motivator în propria voastră. "Există ceva care lipsește în viața ta și persoana este de fapt o reamintire a ceea ce lipsește", spune Rebecca. "Poate fi un clopot de alarmă mare care se va opri, spunând:" Hei, nu trăiți ceva ce contează pentru tine! "Cheia de aici, spune Rebecca, este să ascultă acea voce interioară, chiar dacă se simte incomodă și, în loc să se simtă gelos și urât față de persoana care are ceea ce dorești, gândește-te la luarea de măsuri pentru a ajunge singur. 2.

Înlăturați-o pe cea negativă. Rebecca spune că comparația vine de multe ori din sentimentul de a fi insuficient. "Comparația tinde să fie acel critic interior care spune:" Nu măriți. Acea persoană are toate aceste lucruri, iar dacă ați fi mai mult, ați avea și asta ", spune ea. "Mereu mă gândesc la asta ca la un film de groază: apelurile vin din interiorul casei. "Yikes! Soluția? Nu ridica. Lucrați pe recunoașterea momentului în care vine vorba de auto-vorbit negativ și înlocuiți-o cu ideea că sunteți în mod inerent. Lucrurile bune vor urma. 3.

Fii fericit pentru ceilalți. O parte extrem de incomodă a acestor comparații se simte cu adevărat urâtă față de oamenii care trăiesc vieți pe care le doriți pentru tine. Este o emoție urâtă pe care chiar și cea mai bună persoană o poate găsi bubbling în sus. Când simțiți acest lucru, încercați să vă amintiți că fericirea nu este o resursă limitată. "Nu mă costă nimic pentru ca oricine altcineva să fie magnific bogat și de succes", spune Rebecca. 4.

Puneți întrebări. "Dacă ai pe cineva care e incredibil de gelos pentru cine are ceea ce dorești, ai putea să te sperii și să te duci la ei și să spui:" Îmi place că ai asta în viața ta și că faci asta. Cum ai făcut-o? "Ați putea pune întrebarea. Nu este nebun? "De ce nu ne-am gândit la asta înainte?! 5.

Amintiți-vă procesul.De multe ori, ceea ce împărtășesc oamenii pe mediile sociale tinde să fie rezultatul multor eforturi și eșecuri înainte de mari succese. Rebecca spune că motivul este că mulți dintre cei pe care îi interacționăm pe social media sunt colegi și cunoștințe. "Gândiți-vă la a fi la o masă de cină cu acești oameni. Nu le-ai împărtăși cu ei procesul tău, pentru că pare inadecvat. "Deci, dacă sunteți încă în grosul procesului propriu și vedeți că ceilalți împărtășesc rezultatele finale, amintiți-vă că au fost exact unde vă aflați acum. 6.

Îndepărtează oamenii. Dacă toate celelalte au eșuat și te-ai găsit cu adevărat blocate în modele de gândire negativă, nu te teme să limitezi timpul petrecut pe ecran pe care îl ai cu oamenii la a căror viață ești în mod constant comparat cu al tău. "Nu este nimic în neregulă să ai grijă de tine. Există o mulțime de înțelepciune în ea ", spune Rebecca, dar cheia este să vă asigurați că practicați o îngrijire constructivă de sine. Deci, în timp ce luați o pauză de social media, folosiți acel timp pentru a privi în interior și pentru a afla ce lipsește în propria viață și ce puteți face pentru a rezolva problema. Linia de fund: petrece ceva timp cu tine însuți! Aflați ce vreți cu adevărat

în viața voastră și cum să-l obțineți și, brusc, viața celorlalți nu va părea la fel de invidioasă. Vă comparați cu alți oameni pe social media? Trimiteți-ne gândurile noastre despre sfatul lui Rebecca @feminineclub!