Cum se arunca ultimul Shondaland TGIT Viewing Party

Cum se arunca ultimul Shondaland TGIT Viewing Party

Ieșean surprins în timp ce-și arunca mizeria din toaletă pe geam (Iulie 2019).

Anonim

Goliți-vă calendarele fanilor Shonda Rhimes! Noaptea de joi se întoarce cu * majoritatea * spectacolelor noastre intacte. Sigur, toată lumea este plâns de scandalul Scandal

(Kerry Washington este pregregător!). Dar poți să-ți stabilești Shonda, începând cu Anatomia lui Gray

la 8, urmată de Notorious

(nu Rhimes, dar are potențial) subbing pentru Scandal

, cu Cum să te duci cu uciderea

pentru curățarea la 10. Vizionarea unei linii Shonda este întotdeauna o sărbătoare - chiar solo în PJ-urile tale. Dar nu lasa nebunia sezonului sa se desfasoare singura! Invită-i pe niște prieteni, să beți câteva băuturi și să vorbiți înapoi la ecran. Iată 17 moduri de a sărbători întoarcerea TGIT cu BFF-urile tale.

1. Fasy Shop TGIT Planner Stickers ($ 4): Puneți autocolante planificator cu întregul echipaj și salvați * toate * datele. Apoi faceți acest partid vizual un lucru obișnuit.

2. DIY Big Face Poster: Toată lumea iubește chipurile uriașe pe care le vedeți săriți în jurul standurilor la evenimente sportive. Ei bine, acesta este evenimentul sezonului pentru noi cartofi canapea, deci hoop-o mare timp! (prin viața lui Los Rodriguez)

3. DIY Mermaid Blanket: Bucurați-vă de ecranul învelit în pavilionul dvs. fave. Dacă nu aveți una, puteți să coaseți această pătură de mermaid într-o oră. (via Feminine Club)

4. White Wolfe Design Grey's Anatomy Shirt ($ 18): Nimic nu bate spiritul de fan, ca înrădăcinarea pentru jucătorii noștri preferați. Dacă nu puteți alege una din emisiunea dvs., purtați-le pe toate.

5. Cleopatra Candy Cercei McDreamy ($ 6): RIP McDreamy. Shonda ne-a spus de ce a trebuit să muriți *, dar magia Meredith și Derek trăiește … în inimile noastre și în urechile noastre.

6. Cleopatra Candy Meredith și Cristina Keychains (10 $): Cristina și Meredith sunt mai mult decât BFF - sunt unul altuia. Un cadou pentru betia ta ca un inel de chef de prietenie dulce care ii va aminti mereu de tine.

7. Crate și sticlă de vin roșu cu șuncă lungă (13 dolari): Poate că nu putem vedea Olivia Pope până la jumătatea sezonului, dar puteți să aveți în continuare vin roșu într-un pahar mare în stil Olivia, dacă doriți. Păstrează * Pape * în viață!

8. Sănătate roșie de înghețată de vin: TGIT este timpul pentru a încerca înghețată vin roșu. De ce? Deoarece alcoolul + desert =fericirea Shondaland. (prin intermediul deserturilor cu beneficii)

9. Tequila Cobbler: Vinuri de mișcare până la Scandalul

înapoi? Bine, avem. Ce zici de un cocktail tequila aprobat de Meredith pentru a începe noaptea? Aceasta arată super festivă în pahar, plus este rapid și ușor de făcut. Asta e important, pentru că nu vrei nimic * să te distragă de ecran. (prin blogul Katie Kime)

10. Taco Dog: Amintiți-vă concursul de mâncare caldă pe GA

? Ei bine, în seara asta n-am udat câini de la cantină. Acest bar de topp oferă oaspeților opțiunea de a-și garni hot dog-urile cu carne de vită, salată, smântână, brânză sau ceapă - sau toate cele de mai sus.(prin Hill Culinary)

11. Distracție Chic Design Anatomia lui Gray

Cotația TV Show ($ 7): Cât de bine credeți că știți Anatomia lui Gray

? Iată câteva dintre cele mai amuzante și cele mai îndrăznețe citate din spectacol. Ghici cine le-a spus. Persoana care ghiceste chiar cel mai adesea ia pentru a păstra autocolante pentru planificatorul lor.

12. TGIT: Cum să te duci cu uciderea

Trivia Quiz: Când Notorious se stinge din aer în pauza comercială, este timpul pentru o reîmprospătare rapidă HTGAWM

. Acest test este o modalitate bună de a aduce rapid întregul grup la viteză, iar apoi toată lumea se va liniște când camera se rotește. (prin intermediul unui film pilot)

13. Red Bubble Lady Justice Sticker ($ 4): Toată lumea care trece testul trivia obține un autocolant * trofeu *. Da, e ca și cum ai fi din nou la școală, dar cu Annalize ca profesor.

14. Steel Street Lady Justice Trophy ($ 66): Numai câștigătorul primește trofeul, natch. Dar nu te obosi acum. "Nu luați niciodată o oportunitate de învățare departe de un alt student, indiferent cât de inteligent ai nevoie de toată lumea să crezi că ești. „

15. Skiddaw Tricouri Seattle Grace Hospital Scrubs T-Shirt ($ 17): Există ceva mai sexy decât scrubs albastru? Cu siguranta nu. Prietenii dvs. vor fi * împrumutați * această versiune confortabilă de bumbac tot timpul.

16. KCafe Press Mențineți calmul și încrederea în tricoul lui Michaela ($ 15): Întotdeauna există o persoană în grupul care este "doar aici pentru mâncare", și acesta ar fi cel care pierde concursul de trivia. Iată premiul lor. Și dacă o fac * să rămână calmă și să aibă încredere în Michaela, ei sunt chiar mai lipsiți de cunostintă decât arată scorurile lor. Pentru că după Aiden / drama de nunta din sezonul trecut, prietena o pierde!

17. Cum să te duci cu uciderea

Jocul de băut: Jocul de băut HTGAWM

este foarte simplu. Toată lumea bea când un personaj spune "omor. - Sau când scrie Annalize pe o tablă. Sau când cineva spune "copilul târfă. "Și așa mai departe - cunoașteți exercițiul. (prin agitație)

Nu se poate obține suficient de mult din drama Shondaland? Urmăriți-ne pe Pinterest pentru mai multe.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.