Cum să vă împletiți capul în jurul celei mai ciudate părți a alegerilor prezidențiale din 2016

Cum să vă împletiți capul în jurul celei mai ciudate părți a alegerilor prezidențiale din 2016

TUTORIAL | Cum să faci un coc mic în vârful capului/ Messy Bun (Martie 2019).

Anonim

Se simte cu mult timp în urmă, dar alegerile prezidențiale au început efectiv la 1 februarie cu caucușele de la Iowa. Votarea primarului sa încheiat la începutul acestei luni, când Washingtonul a votat pe 14 iunie. A fost cam o lună înainte de programarea convențiilor republicane și democratice, în care toți delegații au câștigat votul popular și / sau candidații care fac apel la instituția partidului voturile lor și, în cele din urmă, ne dă, cu siguranță, numele candidaților partidelor pentru președinte. Holla! Dreapta?

Am știut pentru o vreme cu cine am putea ajunge: Ted Cruz a fost ultimul dintre rivalii lui Donald Trump să rămână în cursa și a renunțat la candidatura Republican la 3 mai. Bernie Sanders dar a renunțat oficial, dar a făcut clar că nu mai vrea să convingă super-delegații să-și promită sprijinul față de Hillary Clinton. Dar cum merg Hillary și Donald de la "nomineții prezumtivi" la nominalizați?

Aici lucrurile devin confuze, așa cum fac în mod inevitabil în politică! Și, desigur, regulile sunt diferite pentru Demii și republicani.

1. Democrați: În acest an, un candidat trebuia să obțină voturile de 2, 382 (dintr-un total de 4, 763) delegați. Fiecare stat oferă un număr de delegați obligați să voteze într-o manieră particulară, bazat pe modul în care votul primar al statului se dovedește și există alți 712 delegați care au voie să susțină candidatul la alegere la convenție. Aceștia sunt "superdelegatele" și pot alege cine să voteze, indiferent de votul popular, numărul de state pe care fiecare candidat le-a purtat sau orice altă măsură de sprijin pe scară largă. Acestea reprezintă aproximativ 15% din numărul total de delegați, ceea ce înseamnă că într-un ras de unghii, ei ar putea decide candidatul Partidului Democrat.

încă din noiembrie 2015, 359 de super-delegați și-au promis sprijinul pentru Hillary, cu câteva luni înainte de a fi numărate votul popular! Bineînțeles, Hillary a fost în prim-plan chiar și atunci din mai multe motive și de atunci a ieșit pe partea de sus. Dar este ilustrativ faptul că mai mult de jumătate dintre superdelegați au decis să sprijine un candidat și același candidat, înainte ca vreun american să voteze. Superdelegatele sunt adesea partide insidente - o listă neexhaustivă a celor care acționează în calitate de superdelegați: membrii comitetului național, membri ai Congresului și foști președinți ai Comitetului Național Democrat - și aceștia din urmă ajung, de obicei, la un consens foarte devreme cu privire la candidatul lor de alegere. De ce 4, 763 delegați? De ce nu o sumă identică pentru fiecare stat? Potrivit Consiliului pentru Relații Externe, "numărul delegațiilor alocate fiecărui stat ia în considerare votul democrat al statului în ultimele trei alegeri prezidențiale și numărul atribuit de voturile Colegiului Electoral.„

2.

Republicanii: Câștigătorul nominalizării GOP trebuie să primească voturile a cel puțin 1, 237 din cei 2, 472 de delegați în joc. Deși există și superdelegați pe partea republicană, ei sunt un grup mult mai mic: doar cei trei membri ai comitetului național al fiecărui stat, care reprezintă aproximativ 7% din total. În acest an, Comitetul Național Republican a anunțat că va impune supradelegătorilor fiecărui stat să voteze candidatul care și-a câștigat statul. Unii delegați ai statelor sunt premiați pe baza unui câștigător, cum ar fi Delaware. Alte state, cum ar fi Connecticut, folosesc un calcul care ține cont de plasarea fiecărui candidat în întreaga țară, în timp ce, de asemenea, îi dă delegații câștigătorului fiecărui district.

Când niciun candidat nu are suficienți votanți care să intre în convenție pentru a le asigura o victorie (din nou, 2, 382 pentru democrați și 1, 237 pentru republicani), trebuie să facă lobby pentru ceilalți delegați pentru sprijinul lor. Aceasta este o convenție contestată, o frază care a fost aruncată destul de mult înainte ca Donald Trump să fi obținut suficienți candidați, iar John Kasich și Ted Cruz au renunțat.

Ultima convenție contestată a avut loc în 1976, când Gerald Ford a reușit să obțină suficiente voturi pentru a câștiga la primul tur de scrutin la convenția GOP. Convenția Democrată din 1952 a văzut-o pe Adlai Stevenson cu ocazia primului tur de scrutin, deși colegul său de conducere a fost ales doar după două. Franklin D. Roosevelt a fost ultimul candidat la convenția contestată pentru a câștiga efectiv președinția în 1934.

Acest lucru nu se va întâmpla la niciuna dintre convenții în acest an, deși se părea, la momente diferite în ultimele șase luni, ar putea fi condus în acest fel. Donald Trump a câștigat 1, 447 de delegați, în timp ce Hillary Clinton are 2, 218 de delegați și promisiunea a 591 de supleanți. A fost un proces de lungă durată, dar voturile de nominalizare ar trebui să fie destul de nedureroase.

Desigur, după aceea, avem încă trei luni pentru alegerile generale! LUCKY US.

Executați oricare parte a alegerilor încă

"CE?! " Spuneți-ne @feminineclubpe Twitter!