Cum două BFF au început un serviciu de personalizare personalizată Împreună

Cum două BFF au început un serviciu de personalizare personalizată Împreună

Dragnet: Big Gangster Part 1 / Big Gangster Part 2 / Big Book (Iulie 2019).

Anonim

Dacă ascultați podcast-uri de modă de pe naveta dvs. de lucru și urmați celebriștii pe Instagram pentru ultimele tendințe gândiți-vă la o carieră care să facă ceea ce vă place. În seria How to Quit Your Day Job din această săptămână, discutăm cu Ali Macer și cu Brittney Ben Moshe despre modul în care au început stilul StyleLab, un serviciu de styling personal la cerere pentru bărbați și femei. Obțineți o privire în spatele scenei în ceea ce fac Macer și Ben Moshe pentru potențialii clienți. BFF din viața reală felul în care au luat pasiunea lor pentru modă și au transformat-o într-un serviciu elegant.

Întâlniți stilul Pro: Ali Macer și Brittney Ben Moshe

Atât Macer, cât și Ben Moshe au avut o carieră diferită înainte de a începe StyleLab, dar amândoi aveau experiență de lucru în modă. Macer a lucrat pentru branduri precum Paige Premium Denim și Juicy Couture. Ben Moshe era un stilist de garderobă la Fred Segal. Fiecare dintre ei avea experiență de la început de la început. Macer și mama ei au început o companie de sănătate și de pierdere în greutate, MediLean, iar Ben Moshe a lucrat împreună cu soțul ei, care deținea magazine de cosmetice cu amănuntul. Aceste acțiuni le-au ajutat să înțeleagă munca grea și asumarea de riscuri necesare pentru a-și începe propria companie. Când acești foști colegi de colegiu au discutat despre stilul stilului, Ben Moshe spune: "Totul a făcut clic și a fost o evoluție naturală."

Sfaturi

1. Găsiți ceva care nu seamănă cu munca. Atât Macer, cât și Ben Moshe iubesc industria modei, așa că, în timp ce există zile de stres care își conduc propria companie, le place să lucreze împreună la ceva care le îndeplinește cu adevărat. "Clădirea StyleLab a fost atât de distractivă pentru că este ceva despre care sunt pasionat", spune Ben Moshe. "Sunt câteva zile în care nici măcar nu simt că lucrez și asta este un sentiment minunat. "Echoes Macer", indiferent cât de stresant poate obține ceva, îmi amintesc că lucrez cu cel mai bun prieten al meu într-o industrie pe care o iubesc. „

2. Descrieți rolurile. Unul dintre consilierii StyleLab a încurajat duo-ul să pună în aplicare un acord de fondatori, subliniind în mod specific fiecare dintre investițiile, proprietatea și rolurile lor. "Acest lucru este foarte important pentru orice co-fondatori, dar mai ales atunci când începeți o afacere cu cel mai bun prieten al dumneavoastră", spune Macer. "Am făcut un pact că prietenia noastră ar veni în fața companiei. Atâta timp cât ne-am fi avut cel mai bine interesul celuilalt, am găsi întotdeauna o cale de a rezolva orice dezacord. „

3. Dezvoltați-vă conceptul. În timp ce BFF-urile au continuat să discute despre serviciul personal de styling la cerere, au subliniat câteva principii-cheie pe care doreau să le insufle în brand-ul lor. Ei vroiau să ofere un serviciu pentru bărbați și femei care să le educe pe ceea ce arata cel mai bine pentru corpurile lor, să-i învețe pe clienți cum să fie cumpărători inteligenți și să păstreze îmbrăcămintea la puncte de preț accesibile.Acestea oferă servicii de styling la o rată orară orară pentru diverse servicii și evenimente. "Am învățat cât de mult am putut despre peisajul competitiv și despre industria de styling din perspectiva stilistului și a clienților. Am evaluat interesul prin efectuarea de mini-focus grupuri ", spune Macer. "Definiți-vă obiectivele, aveți un plan, dar, de asemenea, puteți să pivotați", spune Ben Moshe.

4. Găsiți echipa potrivită. Angajarea stilistului personal pentru a se alătura echipei StyleLab a fost o decizie importantă pentru co-fondatori. Ei vroiau să găsească mixul potrivit de membri personali, talentați și diversi, care ar putea reprezenta marca StyleLab. În primele câteva săptămâni de căutări, duo-ul a avut peste 300 de CV-uri care trebuiau să revină. Ca rezultat, Macer și Ben Moshe au o gamă largă de stilisti pentru clienții lor. "Stilistii nostri provin din toate mediile diferite, cum ar fi celebritati, editoriali, cinematografice, TV si comerciale si au experienta de a modela toate formele si dimensiunile cu o gama larga de bugete", spune Macer.

5. Aveți un sistem de asistență. În afară de a discuta despre operațiunile de zi cu zi, Macer și Ben Moshe se bazează pe sprijinul ferm al prietenilor și al familiei. "Ne-au lăsat să aerisiți atunci când a fost necesar, să împrăștiem idei noi în jurul nostru și să oferim feedback utile și sunt mari ambasadori de marcă, deoarece știu stilul StyleLab la fel de bine ca și noi", spune Macer. Au început un Kickstarter anul trecut și au fost respinși de cât de mult sprijin financiar au primit doar de la oamenii pe care îi cunoșteau.

6. Păstrați un impuls înainte. Ambii cofondatori admit că este greu să se scufunde și să înceapă ceva cu totul nou, dar pentru orice antreprenor care dorește să dețină un biz, ei recomandă să meargă mai departe, chiar dacă se instalează frica. te indoiesti de un milion de ori si te temi ca nu va functiona, dar fii sincer cu tine insuti si iti pasezi impulsul ", spune Macer. "Fii răbdător. Este foarte ușor să te depășești, dar trebuie să faci pașii corespunzători. Asigurați-vă că efectuați o mulțime de cercetări și de pregătire înainte de a lua saltul. Este important să aveți toate informațiile corecte în vigoare ", spune Ben Moshe.

7. Iubește strălucirea. Lucrul cu clienții inspiră cu adevărat aceste două modele de modă pentru a continua să lucreze din greu pentru compania lor. Macer îi place să vadă transformările în clienții lor atunci când îi plac ceea ce poartă. "Oamenii au doar o strălucire suplimentară atunci când se simt bine în hainele lor", spune Macer. "Ceea ce imi place in munca noastra este ca vom ajunge sa lucram cu o serie de barbati si femei. Avem clienți în toate grupele de vârstă, tipuri de corp și bugete ", spune Ben Moshe. Ben Moshe împărtășește povestea unui singur client, o femeie divorțată în vârstă de 60 de ani, care dorea să se întoarcă pe scena dating. "Am găsit un aspect care ar funcționa bine cu viziunea ei. De acolo, am desemnat-o pentru un film pentru a obține șmecherii mari pentru profilurile sale de întâlniri. A fost foarte plină de satisfacție pentru noi să vedem tranziția și încrederea câștigată, simțindu-ne bine în hainele ei. A avut o explozie ", spune Ben Moshe.

Perfecționează-ți abilitățile

1. Lansați o campanie de succes Crowdfunding ($ 79): Chris Hawker este cunoscut pentru că a înregistrat campanii de strângere de fonduri prin intermediul companiei sale Trident Design, așa că învață din cele mai bune. Hawker vă va învăța cum să vă atingeți obiectivele de finanțare, să realizați un videoclip convingător care va atrage buzunarul social media și va atrage noi susținători.

2. Ilustrație de modă online ($ 29): Acest curs creativ online, cu ilustratorul de modă din San Francisco, Anum Tariq, va intra în moda în interiorul tău și va primi ideile pe hârtie. Tariq vă arată cum să creați o piesă de artă inspirată de tendințele modei și să traduceți țesătura și modelele într-o ilustrație.

3. Construiți-vă clasa de marcă digitală online (49 $): Artistul și designerul Caroline Winegeart vă va ajuta să începeți să construiți un site web, să găsiți fonturile și culorile potrivite pentru marca dvs. și să dezvoltați o strategie de conținut pentru a păstra spectatorii înapoi site-ul tau.

Care-i cariera ta de vis? Tweet ne @FeminineClub.com să ne informați și am putea să o prezentăm în următoarea coloană!