îN viitor, vom controla telefoanele noastre cu tatuaje de aur frumoase

îN viitor, vom controla telefoanele noastre cu tatuaje de aur frumoase

Ingerul digital ( THE DIGITAL ANGEL) - a doua parte ( 2nd part ) (Iulie 2019).

Anonim

Aceste zile, se pare că ne jucăm din nou cu tehnologia ratei se îmbunătățește. Dar tehnologia a intrat mereu la cote cu un singur lucru: stil. Acum, datorită unor cercetători, s-ar putea să nu mai trebuie să sacrificăm stilul personal pentru tehnologie purtătoare.

DuoSkin, un dispozitiv nou de la cercetătorii de la MIT și Microsoft, redefinește tehnologia care poate fi purtată, nu doar prin lipirea directă a acesteia pe piele, ci și prin transformarea acesteia în frumos.

"Tatuajele" sunt complet interactive și permit utilizatorilor să urmărească informații despre ei înșiși. Unele sunt chiar programate pentru a schimba culoarea în funcție de temperatura corpului. Tatuajul poate acționa și ca trackpad sau telecomandă. Dar una dintre cele mai bune caracteristici este capacitatea de tatuaje NFC. Chips-uri NFC, aceleași lucruri care fac posibilă plata fără fir, pot fi încorporate sub foaia metalică a tatuajului, permițând utilizatorilor să plătească, să scaneze ID-ul sau chiar să însoțească transportul public cu pielea.

Cu toate acestea, din păcate, DuoSkin este doar un proiect în acest moment și nu este disponibil pentru noi să cumpărăm (ahem, aruncă toți banii la). Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu puteți obține unul. Se pare că e un DIY simplu dacă ai un tăietor electronic, o frunză de aur și o hârtie de tatuaj temporar. Dacă sunteți într-adevăr, în mod eficace în ideea și vă simțiți atît de greoaie, cît și de științifice, puteți să citiți prin lucrarea de cercetare a proiectului și să aflați cum să faceți una singură.

Ai purta un tatuaj de aur tech? Anunță-ne @feminineclub!

(h / t cuarț; fotografii prin DuoSkin)