îN interiorul Amy Schumer nu a trecut, în conformitate cu Star

îN interiorul Amy Schumer nu a trecut, în conformitate cu Star

KATY PERRY IS A GENIUS (Iulie 2019).

Anonim

Amy Schumer este, fără îndoială, una dintre cele mai amuzante doamne ale generației noastre. De la deturnarea contului Tinder al străinului pentru a-l pune pe fiyah (er, fire) pentru a ne învăța cu hilaritate cum să coborâm de un flamingo gonflabil, domină lumea curentă de comedie. Dar acum, ea a fost implicată într-un fel mai grav. În ultimele zile, zvonurile se răsucesc că Amy Schumer a concediat pe unul dintre scriitorii săi pentru a face comentarii despre răpire și a rămas în tăcere ciudat pe sant - dar nu pentru lung. În curând, Amy sa referit la situația de pe Twitter, dar fanii erau încă confuzi. Verificați toate detaliile (și tweeturile oarecum confuze) de mai jos:

"Nu l-am împușcat pe Kurt", a spus Amy, referindu-se la scriitorul ex-personal Kurt Metzger, omul care a declanșat furtunile de foc comedian Aaron Glaser după ce a fost acuzat de agresiune sexuală. Amy a explicat: "Nu este un scriitor pentru spectacolul meu, pentru că nu mai facem spectacolul. Nu există scriitori pentru asta. "

Ventilatoarele s-au grăbit să-și exprime șocul și starea de supărare. "Așteaptă, nu mai arată? Am crezut că a fost reînnoită pentru sezonul 5? "Și" Deci, ultimul episod a fost finalul seriei? Ooof ", împreună cu sentimente precum" Ești cel mai bun și ne va fi dor de show "și" Ne pare rău să aflăm că spectacolul sa încheiat. Cred că a fost unul dintre cele mai bune lucruri la televizor. Oricare ar fi motivele, noroc. "

Dar o zi mai târziu, Amy a luat-o pe Twitter pentru a clarifica.

Ooooh! Asadar, spectacolul nu sa terminat, este doar pe hiatus, in timp ce Amy lucreaza la proiecte noi (si cu siguranta foarte minunate). * phew *

Ești ușurat să afli că

Inside Amy Schumer nu este anulat? Tweet ne @feminineclub! (h / t Variety, fotografii prin Bryan Bedder, Kevin Winter, Frederick M. Brown / Getty)