Internetul isi pierde mintea la fel de proasta peste prosoapele Ta-Ta

Internetul isi pierde mintea la fel de proasta peste prosoapele Ta-Ta

(THRIVE Romanian) PROSPERÃ ! Ce ar putea implica ? (Ianuarie 2019).

Anonim

Dacă există un lucru pe care doamnele de pretutindeni pot să fie de acord, este vorba de sudoare. Dar există un prosop nou în oraș și este aici pentru a rezolva acea ușurare de diminuare. Este cea mai ciudată sau cea mai ciudată invenție, dar fete bustoase, asta e pentru tine. Salută prosopul Ta-Ta (45 $).

Este exact ceea ce pare: un prosop de combatere a transpirației. Noua invenție a fost creată de o femeie care sa luptat să-și mențină dușul după duș. "Am încercat totul: am băgat cârpe de spălat sub sânii mei, am încercat să scot praf de bebeluș peste tot, am pus chiar și un tricou și l-am băgat sub țâțele mele", a scris inventatorul Erin Robertson pe blogul produsului. Și din moment ce a lovit pe web, a mers mega-virale pe internet.

Acum, nu te-ai aștepta ca Twitterverse să se așeze și să-și țină gura acum, nu-i așa? Unii oameni sunt iubesc ideea și cred că a trecut mult timp.

Alții nu au fost atât de entuziasmați, mulți simțindu-se că pur și simplu nu era nevoie de un prosop, mai ales la punctul de preț.

Ce credeți despre cea mai recentă nebunie? Spune-ne @FeminineClub.com!

(h / t BuzzFeed; fotografii prin intermediul tatatowel.com)