Introducerea celei mai noi serii de videoclipuri: Tiny Spaces

Introducerea celei mai noi serii de videoclipuri: Tiny Spaces

The Modern Revolution: Crash Course Big History #8 (Iulie 2019).

Anonim

Creativitatea vine în toate formele și este adesea cea mai bună atunci când există constrângeri. De aceea nu pot obține niciodată suficiente hack-uri spațioase.

Mi-a plăcut convertirea sală de gimnastică la domiciliu într-o încăpere multifuncțională, după copilul meu recent, numărul doi. Proiectul a fost atât de interesant pentru că am reușit să folosesc toate spațiul mic și hack-urile simple pe care le-am depozitat în creierul meu, pe panourile mele de Pinterest și în mișcările mele aleatorii ale revistelor și ale ceasurilor HGTV. (Având șansa, cine nu ar vrea un pat Murphy?!)

Proiectarea pentru un spațiu mic este o artă. Dacă ești ca mine, probabil că încerci să faci mai mult cu mai puțin. Având în vedere acest lucru, sunt încântat să anunțe lansarea celor mai noi Feminine Club seriale video originale, spații minuscule.

În acest nou spectacol, veți vizita unele dintre cele mai mici case din America și veți descoperi exact cum femeile, la fel ca dumneavoastră, și-au redus imaginile lor pătrate, maximizându-și viața.

Din casele care au fost construite de la sol până la un mic apartament de închiriat în mijlocul Manhattanului, aceste excursii vor dezvălui o serie de secrete de stocare și de organizare de la colecția noastră de proprietari. Curios despre modul în care oamenii folosesc spațiul vertical pentru a-și putea valorifica întregul potențial? Nu știți cum să profitați la maximum de spațiul de sub pat? Acești locuitori vă vor arăta modul în care au transformat pereții în rafturi, au făcut dulapuri din colțuri goale și au păstrat totul frumos și îngrijit prin trucuri de coordonare a culorilor.

Cu aceste excursii, veți afla, de asemenea, cum se găsește piața de purici poate fi renovată în mobilier multifuncțional. În plus, veți fi captivat de cât de accesibile, unice și personale aceste spații pot fi cu cantitatea potrivită de personalizare.

Sper că ești la fel de inspirat ca și mine după ce am văzut mici spații. Pregătiți-vă pentru a vă strecura sucurile creative și continuați să verificați B + C și canalele noastre media sociale, deoarece vă vom aduce un nou turneu în fiecare săptămână! Urmăriți primul tur din seria de mai jos și pregătiți-vă să fiți uimiți de studioul de la NYC al lui Jackie. De la hackeri IKEA moderne până la faburi găsesc pe piața de purici, acest apartament colorat și chic plin de cărți este un spațiu foarte important pentru spații.

Ce tip de spațiu mic doriți să vedeți apare în Tiny Spaces? Aveți vreo bucată mică de acasă în mânecă? Anunță-mă pe Twitter: @ 111 !