Este ocupat Philipps cea mai relatabila femeie din Hollywood?

Este ocupat Philipps cea mai relatabila femeie din Hollywood?

Reversul in timp biologic Vindecarea Alzheimer_Ep2 (Iulie 2019).

Anonim

În timp ce intru în interviul cu Busy Philipps din Ludlow Studio din Manhattan, cred că încep să mă simt un pic înfiorător - persoana IRL după ce le urmări în mod regulat pe Instagram de luni de zile. Bine, exact așa.

Sunt un urmaș devotat al actritei Instagram - în special, poveștile ei despre Instagram. Deci, chiar dacă nu o cunosc, știu multe despre viața ei. Știu că ea a mers spontan la concertul Chance the Rapper noaptea dinaintea întâlnirii și a avut un timp foarte bun. Știu că ea este în prezent super în ursi de gust de scorțișoară. Chiar știu că în prezent se simte puțin conștientă despre trei zits pe buza superioară.

În timp ce jurnalele de videoclipuri celeb sunt, în general, o afacere care provoacă invidia, plină de mașini de lux și de petreceri exclusive, Philipps abordează o abordare foarte diferită. Cele mai multe dintre poveștile ei arată că ea se întindea pe pat, jucându-se cu părul în timp ce vorbea cu camera. "Voi…" începe ea. Apoi, ea va sari într-o poveste despre ce sa întâmplat cu cele două fiice ale ei, Birdie și Cricket în acea zi, ce se uită la televizor (probabil Prieteni reruns) sau cum a făcut cina pentru fam într-un roșu covor roșu pentru că nu putea fi deranjată să se schimbe.

Videoclipurile de 20 de secunde se simt mai mult ca niște DM de la una dintre cele mai apropiate prietene decât o minune în viața unei actrite de la Hollywood. "Am o mulțime de oameni care vin la mine în persoană și spun că simt că mă cunosc cu adevărat", îmi spune ea. "Vor să spună:" Nu știi asta, dar suntem cei mai buni prieteni. ""

Philipps este adamant că nu a stabilit conștient să devină mare pe Instagram. Dar, după ce sa descoperit în mod repetat singură în dormitorul ei, la sfârșitul nopții, cu sentimente și gânduri pe care dorea să le împărtășească, a încercat-o.

"Sa nascut intr-un mod foarte organic in care am simtit ca am avut unele lucruri pe care am vrut sa le spun si nu stiam la cine sa le spun", spune Philipps.

"[Răspunsul a fost] foarte măgulitor, răcoros și frumos și, cred că mi-a permis libertatea de a arăta o mulțime de fațete diferite ale cine sunt. Toți vrem doar să fim văzuți, știi ce vreau să spun? Indiferent dacă sunteți actriță la Hollywood sau mama în Midwest. Toată lumea vrea să fie auzită. Pentru mine, aceasta a fost o luptă pe tot parcursul vieții și ceva pe care povestirile Instagram le-au împlinit."

Actrita in varsta de 38 de ani a aparut initial in faima lui Kim Kelly, la inceputul anilor '90 al lui Judd Apatow," Freaks and Geeks ". De atunci, ea a continuat să joace alături de Courteney Cox în sitcom-uri precum Cougartown și, cel mai recent, poate fi văzută în renașterea viitoare a vicepreședintelui HBO.De asemenea, în prezent filmează viitoarea comedie I Feel Pretty cu beția ei Michelle Williams și râvna Amy Schumer. "Vrem doar să fim văzuți, știi ce vreau să spun? Indiferent dacă sunteți actriță la Hollywood sau mama în Midwest. Toată lumea vrea să fie auzită."

Dar chiar și după aproape 20 de ani în domeniul afacerilor de divertisment, găsirea unui loc de muncă în Hollywood încă nu este neapărat o sarcină ușoară pentru Philipps. A fost ceva foarte sincer în legătură cu ea și cu o parte din motivul pentru care sa întors în primul rând la Instagram. La inceputul acestui an, una dintre confesiunile ei IG a devenit virala dupa ce a recunoscut ca a castigat mai multi bani in 2016 prin sponsorizari de brand decat a facut-o prin posturi de actorie.

"Nu sunt deasupra, băieți", spune Philipps în clip. "Eu doar aleg doar lucruri pe care îmi place cu adevărat și, cum ar fi, ar dori să colaboreze. Ca de exemplu, parteneriatul meu Michaels, care, știți, este lucrul meu preferat din toate timpurile […] care se simte ca mine."

În ceea ce privește parteneriatele de brand, Philipps o omorî. Campania sa în curs de desfășurare cu magazinul de meserii Micheals sa transformat într-o producție masivă, chiar și cu oaspeți precum Snoop Dog și Rob Lowe. Cel mai recent, ea a colaborat cu LG pentru a-și promova noul TWINWash cu SideKick. Ea joacă într-o serie video cu marca de tehnologie în care ea ia o privire comică asupra realității vieții ca o mama modernă.

Când o întreb despre gândurile ei despre produs (care îți permite să faci mici încărcături alături de cele mai mari), ea îmi spune: "Casa mea este foarte importantă pentru mine. Este coaja mea mică. Când lucrurile devin prea scoase de sub control, încep să-mi influențeze creierul, așa că acest aparat este un fel de hack de viață cu adevărat rece. Aceasta îmbrățișează această idee că viața poate fi dezordonată, dar viața este bună."

" E foarte populară pentru mine ", adaugă ea cu un zâmbet.

A reușit să găsească succes în acest domeniu de celebritate din 2017, dar este transparența repetată a luptelor ei în lumea cinematografică care au lovit într-adevăr un coardă cu audiența ei. După ce a filmat un pilot pentru o serie care nu a fost luată, Philipps a vorbit în mod sincer cu adepții săi despre povestea sa IG, admițând cât de greu este să fii într-o industrie în care cariera ta se bazează în mare măsură pe alți oameni să decidă dacă sau nu, destul de bun pentru a face ceea ce vrei sa faci. Este o problemă la care femeile de la Hollywood au fost descoperite de-a lungul ultimilor ani, dar este și faptul că cineva care se luptă cu o bătălie în rampă la locul de muncă se poate referi.

Deschiderea ei de a avea astfel de discuții grele a pus Philipps alături de o mână de alte femei de afaceri proeminente, care au devenit foarte apreciate că vorbesc deschis despre eșec, nesiguranță, anxietate și depresie pe social media.

Este Jen Gotch, fondatorul mărcii mega-mileniene Ban. do, care de obicei postări de mai multe ori pe zi, cu un rating de modul în care ea se simte. Ca și legendă la un autocolant recent, Gotch scrie: "3. 2 astăzi.Lucrul cu depresia este că de multe ori nu puteți vedea că va veni […] Am avut o săptămână dificilă, emoțională săptămâna trecută. Sunt puternic si rezistent si am supravietuit multor saptamani emotionale neatinse, asa ca nu asteptam asta, dar aici este."

Apoi, există și scriitorul aclamat Kelly Oxford. În octombrie anul trecut, Oxford a început hashtag-ul viral #NotOkay după ce a rugat-o pe femei să-și dezvăluie experiența cu agresiunea sexuală. La paisprezece ore după trimiterea cererii, ea primea până la 50 de înregistrări noi pe minut.

Gotch, Oxford și Philipps nu sunt doar pionieri ai Instagram; sunt, de asemenea, foarte buni prieteni. "Kelly Oxford am întâlnit prin intermediul rețelelor sociale", spune Philipps. "Ea sa întins [pe Twitter] și a spus:" Știu că este atât de ciudat, dar ne urmărim pe Twitter. Fiica mea are 4 ani, încă nu avem prieteni în LA. Voi veniți să veniți pentru o petrecere de aniversare pentru Bee [fiica Oxford]? "A fost foarte dulce. Așa ne-am întâlnit inițial și apoi fetele noastre au lovit cu adevărat și am devenit prieteni mama."

Există oare o legătură între acest trio de prietenie și faptul că toți sunt pasionați de menținerea unei prezențe media sociale ultra-transparente? O promisiune față de cocktail-uri pentru a împărtăși înțelepciunea super-reală cu următoarea generație? Nu chiar. Dar Philipps nu crede că prietenia lor este o coincidență totală.

"Cred că unul dintre lucrurile la care oamenii răspund este deschiderea și disponibilitatea noastră de a arăta că suntem imperfecți și că lucrurile nu sunt întotdeauna ușor pentru noi. În același timp, există un alt factor implicat, care - ca să nu mi se pară că mă toc pe propriul meu corn - dar suntem cu toții buni la ceea ce facem. Jen este o femeie de afaceri cu adevărat excepțională care a avut o viziune pentru un brand și a făcut-o imensă. Kelly este un scriitor și autor incredibil de talentat, care are o voce foarte unică și am lucrat ca actriță în această industrie de când aveam 19 ani."

Este clar că prieteniile feminine sunt importante pentru Philipps. "Mă bazez pe prietenele mele pentru o mulțime de sprijin în ceea ce privește cariera mea, dar, de asemenea, doar de viață și încercarea de a fi un om bun. "Si in timp ce Oxford si Gotch sunt mai noi prieteni, actrita nominalizata la Oscar, Michelle Williams, a fost o betie finala Philipps de aproape 16 ani.

Philipps și Williams s-au întâlnit pentru prima dată pe setul de

Dawson's Creek în 2001. De atunci au format o prietenie pe care internetul nu le poate opri. Philipps este nașa fiicei lui Williams Matilda, a venit la ea după ce Heath Ledger a trecut prematur în 2008 și este în mod regulat data de Williams la evenimente majore de covor roșu, cum ar fi Oscarurile și Globurile de Aur. "Momentul celor mai buni prieteni a fost aproape imediat", își amintește ea. "A fost ca una dintre acele situații de dragoste la prima vedere. Ne-am întâlnit la un magazin în Wilmington [Carolina de Nord]. Chiar imediat am știut că vom fi prieteni, iar în următorii doi ani ai show-ului am fost foarte stricți - aproape inseparabili.Am trecut prin multe împreună împreună cu acești ultimii mulți, mulți ani."

Când Philipps nu lucrează, face tot posibilul pentru a fi un părinte prezent pentru cele două tinere fete, Birdie (nouă) și Cricket (patru) alături de soțul ei, scenaristul Marc Silverstein. Menținerea unei cariere în timp ce, de asemenea, creșterea copiilor este famously dificil, dar Philipps simte puternic despre copii ei cresc cu o mama de lucru.

"Este important ca copiii dvs. să vă vadă fericiți și îndeplinite de ceva care vă interesează", spune ea. "Arată că există o lume în afara ei."

Totuși, e departe de o mamă perfectă din Pinterest. De fapt, aceasta este în principiu întreaga premisă a campaniei actuale cu LG. În ziua interviului, povesteste o poveste despre un moment în care a uitat complet că a fost ziua școlii. Fiica ei a apărut în costumul greșit, iar Philipps a trebuit să fugă din răsputeri spre Target pentru ao găsi altceva de purtat.

Când îl întreb pe Philipps să-și amintească un moment în care ea simțea de parcă ar fi înnebunit complet întreaga problemă a părinților, ea se oprește. Apoi, fata îi strălucește atunci când spune: "Mi-am bătut-o de unde am venit? "Vorbiți cu Birdie. Am cercetat-o ​​cu adevărat și am fost foarte pregătită și cu adevărat frământată despre asta și simt că am făcut o treabă foarte bună. Ea nu înțelegea de ce ea a avut ADN-ul tatălui ei în ea, dacă eu eram cel care a crescut și i-am dat naștere. Eram ca, "Um, aceasta este o întrebare foarte bună. Lasă-mă să te întorc la tine din partea asta. ""

Pe scurt, acesta este exact motivul pentru care internetul a revenit în dragoste Philipps anul acesta - și de ce se simte cel mai bun prieten pe care nu l-am întâlnit niciodată. Pentru că încă o mai concepe și nu pretinde altceva. Deci, data viitoare când te trezești cu o pauză masivă, simți că pari cu glorie la afacerea maternității sau nu poți să-ți scutureți dorința de brânză macinată în cutie, amintiți-vă că Busy Philipps este chiar acolo cu tu.

Ce iubiți pentru că sunteți super reali? Trimiteți-ne pe Twitter @FeminineClub.com.