Este Taylor Swift umbrirea Kimye cu cizmele ei?

Este Taylor Swift umbrirea Kimye cu cizmele ei?

How to Draw a Dragon Head With Pencil (Ianuarie 2019).

Anonim

A fost un an interesant pentru Taylor Swift, mai ales când vine vorba de aruncarea în umbră. Acum, fanii cred că Swift ar putea reînvia o bătălie cu Kim Kardashian West și Kanye West cu cizmele.

Anul trecut, cântăreața "Bad Blood" a fost pusă în ambuscadă pe Instagram cu sute de emojis de șoareci de la fani Kimye după ce Kardashian West a postat un tweet nu atât de subtil folosind reptilele slithery pentru a se referi la Swift. Deci, desigur, Swift a recuperat-o, după cum cred fanii, continuând să arunce o nuanță subtilă la duo.

Ea a postat vids de un șarpe lovind camera care a condus la lansarea enigmei sale de un cântec "Look What You Made Me Do", iar acum îi lasă pantofii să vorbească.

Swift a părăsit o rochie negru și o pereche de cizme Gucci pentru o întâlnire și o întâmpină la Londra pentru a-și promova noul album Reputație. Și da, au fost împodobiți cu șerpi. Și Twitter a citit cu siguranță între rânduri:

Cel de-al șaselea album nu va scădea până la 10 noiembrie, așa că va trebui să așteptăm până la mai multe indicii, dar până atunci oamenii vor continua să speculeze.

Ce părere aveți despre alegerea lui Taylor Swift pentru îmbrăcăminte? Coincidență sau mesaj ascuns? Spune-ne @FeminineClub.com!